Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Dyskusja] Grażyn Żarko

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pewnie wszyscy slyszeli o tej osobie :)

Jak wiadomo już to tylko projekt

Ale co myślicie o ludziach którzy ją obrażali i tp ?

Wasz wileki Mentor "tarczownik" jak widać też zachował się jak gimbus i po niej pojechał.

Chce znać wasze zdanie co o tym myślicie ?

Mądry burak.

http://youtu.be/8qobhqMHcSk
Opublikowano

Witam pewnie wszyscy slyszeli o tej osobie

Tak słyszałem.

Ale co myślicie o ludziach którzy ją obrażali i tp ?

Myśle że to ludzie którzy czują sie tak anonimowi że dopuszczają sie nawet do gróźb.Idiotyzm.

"Tarczownik" nie jest każdego mentorem.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

@up

No tak. Ale o groźbach mowy nie było

Nie widziałem oryginałów ale te nagrania co były pokazane na ostatnim filmiku to jest kosmos

Jak można być tak chory by takie groźby słać ;x

Opublikowano

Ja z kolei nie rozumiem takiego odzewu ze strony "internautów", tj. groźby, wulgaryzmy etc. Cóż szanowna pani Anna zrobiła tymże nieszczęsnym internautom, że tak ją mieszali z błotem (mieszali, teraz gorliwie przepraszają). Mnie osobiście w żadnym stopniu nie poruszyło, ani też nie zainteresowało, że jakaś "zagorzała katoliczka" postanowiła nawrócić internet, więc takie zachowanie mnie co najmniej intryguje - "jak trzeba myśleć, żeby tak dać się "sprowokować".

survarium_user_bar_en.jpg
Opublikowano

Ale od pani basi i tak otrzymała za swoje ;D

Współczuję babce, szczególnie wzruszył mnie moment w którym widziałem jak ona płakała pod koniec filmu :x

Budowniczy
Opublikowano

Moim zdaniem to było tak jak by ktoś poszedł do baru i każdego prosił żeby dał mu w morde , wiedziała co robi i to wszystko było do przewidzenia to jest moje zdanie

Opublikowano

najwieksza beka z typa co szczał na kartke z jej wizerunkiem

Opublikowano

ale czego oni oczekiwali (ci co zrobili ten scenariusz)? że ta pseudo Grażyna będzie fanem? nie... była przeciwko internautom (scenariusz) i dlatego ją znienawidzili. Proste...

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ale czego oni oczekiwali (ci co zrobili ten scenariusz)? że ta pseudo Grażyna będzie fanem? nie... była przeciwko internautom (scenariusz) i dlatego ją znienawidzili. Proste...

Była przeciwko gimbusom :)

Nie wiem dlaczego ją tak znienawidzili, a tym bardziej, że mówiła prawdę o gimbach i bachorach w internecie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...