Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]ESL

Flap

Czy grasz turnieje  

43 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy grasz na turnejach electronic sports league?

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 50
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Szczerze mówiąc to nie wiem dokładnie ale coś koło wersji 7.0

Ale co do pytań dotyczących ESL to chodziło mi o np od kiedy zacząć grać w turniejach albo lepiej klanowo czy samemu itp

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No my z naszym klanem mamy 2 ekipy na turnieje zazwyczaj w turniejach to same 8 tiery biorą udział zazwyczaj to biorą KT ja to mam szczęście bo akurat mam

Ja jestem w drugiej ekipie ale jak ktoś z pierwszej nie może to ja go zastępuje :D

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Ja mam pytanie. Jak koledze się wyświetlilo gdy wszedł do gry ze doszli do 1/4?? przeciez ESL sa rozgrywane na bitwach treningowych, to co mu się wyświetlilo to nie było czasem CW?? My gramy 3vs3 w klanie i nigdy nie widziałem żeby się coś takiego wyświetliło. Druzyny ESL nie musza składać się z ludzi z klanu jak jest team gdzie każdy jest z innego klanu to jak niby ma się wyświetlać?? I chciałby zapytac jakie ESL gracie?

Opublikowano

1. Na CW nie ma czegoś takiego jak dojście do 1/4
  2. Ja z klanem gram na ESL-u 8 vs 8 bodajże w każdym razie gramy tam gdzie maks 8 tier i 8 ludzi po dokładnym sprawdzeniu: World of Tanks Go4WoT

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

go4wot gra sie 7vs7 i to juz jest dla najlepszych z najlepszych :) polecam polskie rozgrywki latwiej dostac zlote monety choc nam sie nie udalo jeszcze :)

a co do "Na CW nie ma czegoś takiego jak dojście do 1/4" to prooooosze skreśl to :P

Każda jedna inwazja czy to o 18 czy 20 jest losowanie, przy dużej ilości chętnych klanów jest 1/16 (1/32 nie widziałem) uda Ci się idziesz do 1/8->1/4->1/2 i finał, finałowa druzyna gra właścicielem prowincji, więc jak nie ma czegoś takiego jak 1/4?

Opublikowano

go4wot gra sie 7vs7 i to juz jest dla najlepszych z najlepszych :) polecam polskie rozgrywki latwiej dostac zlote monety choc nam sie nie udalo jeszcze :)

a co do "Na CW nie ma czegoś takiego jak dojście do 1/4" to prooooosze skreśl to :P

Każda jedna inwazja czy to o 18 czy 20 jest losowanie, przy dużej ilości chętnych klanów jest 1/16 (1/32 nie widziałem) uda Ci się idziesz do 1/8->1/4->1/2 i finał, finałowa druzyna gra właścicielem prowincji, więc jak nie ma czegoś takiego jak 1/4?

A to o to chodziło ja po prostu nie zrozumiałem pytania dobra skreśle

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

wracając do ESL co polecacie na lige 1vs1 4tier?? kiedys t28bylo kozacie ale zabrali armate i z tym pancerzem to troche smiechu warte mi się wydaje

Opublikowano

1vs1 jest dobra na początek ja polecam amerykańskiego medium 4 tieru (nie pamiętam nazwy)

Po wymaksowaniu (załoga na 100% najlepsze działo etc.) jest koksem na swoim tierze działo z zadziwiającą prędkością przyzwoitym dmg celności przeciętna ale mobilność może być

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

No tak nie ma on obracanej wieży, dlatego wszyscy twierdzą że jest słaby bo jest ale tylko na randomach a na kompani i na ESL-u jest dobry

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Za to na bitwach losowych m3 lee jest slaby. Jedynie nim sie dobrze gra jak na top liste wrzuci. Kiedys nim gralem i dla mnie to bylo dziadostwo. Moze dlatego bo zeby grac medami trzeba miec umiejetnosci. Ale jak objechac nim przeciwnika bez wiezy. Niczym on meda nie przypomina.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...