Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sura wp bron pytanie

Matrixek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam od nowa przygode z metkiem i mam pytanie ( pewnie zły dział ale niech będzie..)

Jaka będzie najlepsza broń do pvp dla sury WP+65. Chodzi mi o prywatne serwery że np. ja bym chciał iść pod duże hity nie pod skille więc jaką mam broń wybrać. zatruty czy lwi ? a jeśli chodzi o broń na 65 też przy pvp z hita to jaka broń ? bojowy, szpon czy może egzo ? Z góry thx

Opublikowano

Moim zdaniem najlepszą bronią dla Sury na 65lv to Szpon lub Egzo. :)

Ale jak bym wybrał zatruty jak masz ;)

Opublikowano

egzo do pvp, dodatowo fajnie byłoby, gdyby tam były absy i kd.

PS: dobry dział ;)

Egzo i Truta ;)

Truta do expa ;D

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak masz dostęp do truciaka to go wybierz... A na privkach najczęściej jest możliwość robienia broni dla surki tylko ze szpona a z egzo się nic nie robi, więc dla WP proponowałbym bojowy z którego robi się trytona etc...

Opublikowano

Jak masz dostęp do truciaka to go wybierz... A na privkach najczęściej jest możliwość robienia broni dla surki tylko ze szpona a z egzo się nic nie robi, więc dla WP proponowałbym bojowy z którego robi się trytona etc...

No tylko, że mu chodzi o globala...

@topic Egzo do pvp, truta do expa ;)

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...