Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SponsorPay - Metin2SG

Mr.Yarrkan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sponsorpay'u na metin2sg, jest dużo ofert bezpłatnych z zarejestrowaniem się na jakiejś grze np. TheSettlersOnline czy Goalunited, jest napisane, że smocze monety w 35 minut czy mniej max 35 widzę. Ale napisane jest jeszcze "i zostań aktywnym graczem". Więc moje pytanie brzmi jak się tylko zarejestruję posiedzę na tej grze bez grania te 35 minut czy mniej to dostanę tyle smoczych co tam jest napisane?

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

W sponsorpay'u na metin2sg, jest dużo ofert bezpłatnych z zarejestrowaniem się na jakiejś grze np. TheSettlersOnline czy Goalunited, jest napisane, że smocze monety w 35 minut czy mniej max 35 widzę. Ale napisane jest jeszcze "i zostań aktywnym graczem". Więc moje pytanie brzmi jak się tylko zarejestruję posiedzę na tej grze bez grania te 35 minut czy mniej to dostanę tyle smoczych co tam jest napisane?

Pograj kilkanaście minut i będzie dobrze, też tak robiłem.

Opublikowano

Wystarczy, że się zalogujesz :). Wczoraj reklamy wykonywałem ze 20 minut i dostałem 3,954 :D. Polecam robienie przez ten sposób :).

68g0na.jpg

By Skipp3R

Opublikowano

Mam 3.666 TEC Points. : ) Co ile nowe reklamy się pojawiają?

One pojawiają się gdy sponsor/reklamodawca doda jakieś, czasami nie pojawiają się nawet przez tydzień, a czasami są na drugi dzień, dlatego warto zmieniać często IP.

Opublikowano

One pojawiają się gdy sponsor/reklamodawca doda jakieś, czasami nie pojawiają się nawet przez tydzień, a czasami są na drugi dzień, dlatego warto zmieniać często IP.

Zmieniać IP i wtedy mogę znów te same reklamy, na to samo konto?

a31acc0f.png

Opublikowano

Zmieniać IP i wtedy mogę znów te same reklamy, na to samo konto?

Zmieniając IP np. na Amerykańskie dostajesz Amerykańskie ankiety do robienia, więc są to inne reklamy. Tak na to samo konto przychodzą TEC pkt.

Opublikowano

Zmieniając IP np. na Amerykańskie dostajesz Amerykańskie ankiety do robienia, więc są to inne reklamy. Tak na to samo konto przychodzą TEC pkt.

A gdzie znajdę poradnik jak zmienić IP? I czy potem da się wrócić na polskie IP? Bo zrobiłbym raz i zmienił z powrotem na polskie.

a31acc0f.png

Opublikowano

A gdzie znajdę poradnik jak zmienić IP? I czy potem da się wrócić na polskie IP? Bo zrobiłbym raz i zmienił z powrotem na polskie.

Da się, ponieważ zmieniasz IP za pomocą programu po wyłączeniu funkcji masz znów swoje.

Spis:

http://www.mpcforum.pl/topic/264856-spis-wszystkich-poradnikow-o-darmowych-sm-aolu-reklamach/

Wybierz co najbardziej Ci pasuje.

Opublikowano

Pobierz PlatinumHideIp

http://www.speedyshare.com/file/KtpE4/PlatinumHideIP3.0.9.6-up-by-byczo-dla-MPC.rar

https://www.virustotal.com/file/9ed209fa373615cc874b2ccd524e83040b7e25779aa57bc15a3bbb2bb72fc4f6/analysis/1330206600/

Linki są nie moje, liczę na like

Opublikowano

Gamus, AOL nie zmienia mi ip, sprawdzałem teraz.

gawronska, ten link co dałaś/eś to muszę mieć konto premium, ale znalazłem inne.

Do zamknięcia.

a31acc0f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...