Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin2PL czy Metin2SG

JugensiK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większośc osób która jest nastawiona do metka PL negatywnie wbiła 60+lvl, więc nie pisz jak nie wiesz na ten temat nic, na SG jest przynajmniej 1 event co tydzień, a na PL to trzeba czekąc do świąt lub jakiejś ważnej daty aby zrobili event...

Na SG nawet częściej ;)

Zdecydowanie PL, pełno na tym forum osób negatywnie nastawionych do metinia PL które pewnie nie wbiły 30lvl i niszczą mu teraz opinie...

W polskiej wersji tez masz pełno eventow podczas których łatwo zarobisz na eq i je sobie zbonujesz(dodania i zmianki są nagrodami podczas np. event Halloveen, event walentynkowy),

Teraz będą łączone serwery to na pewno znajdziesz ekipę która umili ci grę ;D

Również się zgadzam z up skąd wiesz jaki kto lv wbił? Wątpie, że osoba która nie wbiła nawet 30lv może cokolwiek sensownego powiedzieć na temat trudności, robienia eq itd...

''Pełno eventów'' to mnie po prostu rozwaliło na globalu nic się nie dzieje od dłuższego czasu jedynym sensem jest exp, bo o eq naprawdę nie trudno.

Ja skończyłam z metkiem gdy dotarło do mnie, że żeby być naprawdę pro trzeba wydać ogromną ilość kasy na sm jak jak też, że osoba która kupi yangi na allegro może mieć w ciągu 1min to co ja bym dropiła przez może nawet tydzień. To ja dziękuję za taką grę ;)

fea.gif

Opublikowano

Nie marnuj czasu na PL'a bo tam za dużo hackerów. Idź na SG jak ja, dużo miłych ludzi, zarobisz TEC Points całkiem za free, kupisz coś w is, sprzedasz w shopku i masz kasę na eq na 1 lvl +9.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Navelia no własnie większość osób z tego forum nie wbiła 30lvl i teraz pisze bezsensownie na temat metin2.

Dla mnie śmieszne jest to jak piszecie że na PL jest pełno hackerów (ja jakoś ich nie zauważam a gram 4lata) a sami ciągle nudzicie o jakieś hacki, tworzycie nawet poradniki jak konto ukraść...

Ja już dawno lvl 60 wbiłem i mi się nie znudziło, eq sobie zbonowałem podczas eventów :)

Trzeba tylko pamiętać że PL to nie priv i nie dostaniesz na start 99lvl i eq +9 jak by to większość użytkowników chciała....

The-West-728x90_pl_PL.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...