Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy na górnictwie da się zarobić ?

Avalio

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam małe pytanie.

Czy da się zarobić na górnictwie na pl'u?

Nigdy w sumie nie wydobywałem żadnych rud srebra czy innych tego typu , ale czy da się na tym zarobić?

A konkretnie chodzi mi o serwer Monolit.

Jeśli da sie to ile mniej więcej?

Opublikowano

Zawsze ileś tam zarobisz, ale przy górnictwie trzeba dłużej posiedzieć. A ile zarobisz to Ci nie powiem.

Dodatkowo najbardziej opłacalne żyły: niebiańskie łzy, ametysty, kryształ, ebonit, perły.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Nie ma rud żelaza.

Hymm zarobić coś można ale nie na eq 5b oczywiście zarobek troche większy niż na rybach

Najlepiej kopać w świątyni ebonit, niebiańskie łezki i białe złoto ostatecznie reszta jest już mało opcacalna

A i najlepiej mieć ok 4konta i nimi na raz kopać

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

można sprzedawać, chociaż majątku nie zarobisz, lepiej już pójść po dropić riby, ale jeśli chcesz to szukaj rud.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Jak chcesz się z rudami bawić to świątynia i kryształ, niebiańskie łzy i ebo... Ale moim zdaniem lepiej zrobić dropka na metki, czy ogony... ;)

Opublikowano

Ja tak jak @up kop w świątyni od razu na początku pierwsza platforma, a jak tam nie będzie to na sohan też są fajne rudy. Kop diament nieb łzy i ebonit , kryształu i ametystu nie opłaca się kopać chyba że już nie będziesz miał co robić, wartościowe też są rudy srebra i białego złota, ja tak zarabiałem na s8 i s12 i zarobek w wolnym czasie był niezły, pamiętaj tylko że rude np. nieb łez przetapia się u alchemika nieb łez bo jak nie to kiszka, będzie palić ;)

Opublikowano

Ogólnie powiem krótko zarobek na Górnictwie jak dla mnie jest bardzo mały/słaby jak dla mnie jest to strata czasu wolę używać FB i zarobię 10x więcej niż na tym górnictwie. Nie polecam.

Opublikowano

Na początek to może i dobry sposób ( od razu sprzedawanie przetopów, nie rud ) ale na dłuższą mete to nie będzie ci starczać na dużo rzeczy.

fea.gif

Opublikowano

Czasochłonna robota. Osobiście wolałbym już łowić ryby. Oczywiście możesz na tym zarobić jak na każdym sposobie, lecz efekty tego górnictwa będą mizerne.

QrH4C.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...