Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]

michal418

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam problem , otóż nie chcą mi się zapisac niektóre komendy np ,net_graph zapisje żeby było przy radarze a jak włączą od nowa to nadal jest po prawej stronie na dole

Opublikowano

Wpisz to cfg potem zapisz prawym na configa właściwości tylko do odczytu, zastosuj i ok. I powinno wszystko pięknie działać.

Opublikowano

Wpisz to cfg potem zapisz prawym na configa właściwości tylko do odczytu, zastosuj i ok. I powinno wszystko pięknie działać.

nie

Musisz znaleźć swoje cfg w folderze, czyli to będzie cstrike, albo cstrike_polish, klikasz PPM > właściwości -> Odznaczasz "Tylko do odczytu" -> zastosuj -> OK.

Potem wchodzisz do gry, wklepujesz swoje komendy, jak już wszystko sobie zrobisz, resujesz cs'a (wyłączasz i włączasz), sprawdzasz czy działa, jak działa to na cofnig PPM -> wlaściwości -> Zaznaczasz "Tylko do odczytu" - > zastosuj -> OK

Dlaczego nie tak jak napisał UP, dlatego, że możesz źle wpisać jakąś komendę i będziesz miał problem, dlatego lepiej zrobić jak Ci napisałem.

boja!

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...