Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Was też tak cholernie często na Balmorze z DT kicka ?

VolimTee

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Was też tak cholernie często na DT kicka ? Net mam 5 MB i zajebisty komp, a z dt na balmorze wywala strasznie, ponoc to przez nową aktualizacje, a jak u was ? Zamykam wszystkie programy typu gg, yt itp. a i tak wywala, a teraz to juz totalnie.

xnzn.jpg
Opublikowano

wystarczy wejść na forum / ts'a, spowodowane jest tym, że kicka ludzi z DC, np, o 8;50 wtedy albo wywala DT, albo całe CH pada. Niby maja to naprawic :-)

Opublikowano

Wywala mnie o każdej porze -_- Znajomy z gry tez ma net jak ja, ruter i go nie wywala :< Ma ktoś jakiś sposób na to ? W takim sensie, że kogoś wywalało, zrobił coś i już nie wywala ?

xnzn.jpg
Opublikowano

Tak to jest jak serwerem zajmuje się osoba, która pozuje ze swoimi pozornymi umiejętnościami, a tak naprawdę nie umie nic.

9.png

userbarwb.png
Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Was też tak cholernie często na DT kicka ? Net mam 5 MB i zajebisty komp, a z dt na balmorze wywala strasznie, ponoc to przez nową aktualizacje, a jak u was ? Zamykam wszystkie programy typu gg, yt itp. a i tak wywala, a teraz to juz totalnie.

Coś najwidoczniej z tej aktualizacji zepsuli ;p

52879652906480089613.jpg
Opublikowano

Nie Nie Nie,Ja tam gram cały czas i na dt chodziłem i nie kicka ale wiem że czasami jak za dużo osób jest i tak stoja wszyscy na sobie i jeszcze zaczna walic, skille puszczac to mozesz laga zlapac i Cie kicknac. A moj kolega na przyklad mial lagi jak ktos na hackach gral obok niego na spocie to moze i u ciebie tez cos w tym jest???

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Tak to jest jak serwerem zajmuje się osoba, która pozuje ze swoimi pozornymi umiejętnościami, a tak naprawdę nie umie nic.

Odezwał się pan wszechwiedzący..

Kontakt ze mną & moja strona domowa: http://xeer.tech

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...