Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co dalej z nostale se

Fifek3312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hahahhah!!

Teraz was rozczaruję , jest hack który szkodzi bo zaszkodził całej korei w NosTale.

Pewien hack umożliwia kupywanie wszystkiego,wykryli że większość hackerów na SE to POLACY.

IP jest zablokowane przynajmniej na 2-3 lata. pozdrawiam buśka pa. ;)

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

To chociaż już wiemy za co zablokowali nasze ip... i po co wam to było?!?!?! tera przez waz cheatery niemożna normalnie grać... -,- przez was all, a potem się pytacie czemu nas zablokowali... -,- umiecie normalnie grać? czy tylko na cheat ? ... dobra koniec już tej wypowiedzi ^^

itr0fv.png

Opublikowano

@Matorable weź nie gadaj głupot przecież zablokowali ip nie tylko polakom tylko całej europie....Bo na epvp ludzie sie skarżyli a ten ''hack'' działał tylko przez 4 dni do czasu aktualizacji i zbanowania ip

@Down Nie

1340225732-U353817.png

Sygna by Vantos

:) Thx :P

Beliar12 najlepszy Mod!

Members|Kid Mod Nostale|Moderator Nostale

Opublikowano

No i przez ten hack jesteśmy uziemieni , wgl po co bierzesz te hacki i je wklejasz tutaj? Grać normalnie nie umiesz?!

Oddawaj Fatrucha , Oddawaj like !

Opublikowano

te nostale jest jakie koreanskie chinskie czy japonskie dajcie mi po angielsku bo znalazlem program z ip ale niew iem ajkie to jest koreaj china japan czy jakies tam jak uda mi sie to wezne i stworze TuTa jak zagrac

Opublikowano

te nostale jest jakie koreanskie chinskie czy japonskie dajcie mi po angielsku bo znalazlem program z ip ale niew iem ajkie to jest koreaj china japan czy jakies tam jak uda mi sie to wezne i stworze TuTa jak zagrac

Myślę że Koreańskie i pewnie takie jest...

Opublikowano

no prawda cala europa bo probowalem zmieniac ip i na ip stanow zjednoczonych tez nie dzialalo

Hahha : 3333 Stany zjednoczone nie leżą w Europie xDD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...