Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] CS:S serwer

kasprzak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam problem, mam serwer cs:s Zombie mod z pluginiem "zombie Reloaded 3.0 beta czy jakos tak ;p

Moj problem polega na tym ze nie potrafie wgrac skinow admina i graczy nie wspominajac juz o vipach. Skiny mam juz wgrane, ale nie wiem co dalej, chociarz wczoraj cos porobilem jakies sciezki podopisywalem i prawie udalo mi sie zrobic skin do admina, lecz przy wyborze klasy admina serwer padal (crash)Wiec wyjeb**em to . Prosze o wytlumacznie krok po kroku jak to zrobic oczywiscie skiny ludzi i zombie w SOURCE MOD.

Z góry dziekuje Kasprzak. moje gg:7991775

24lj5hk.png
Opublikowano

tu na forum i tak sa same gimbusy, potrafia tylko wkleic Ci poradnik z 1 tematu jak obnizyc ping i to wszystko.

nie licz ze Ci ktos pomoze.

Ale liczmy ze ktos bedzie tak mily i pomoze:)
24lj5hk.png
Opublikowano

Co wyskakiwało w konsoli serwera po crashe?

Podaj plugin, w którym edytowałeś ścieżkę modelu dla admina.

Opublikowano

wlasnie nie patrzalem co wyskakiwalo, ale plugin to zombie reloaded 3.0 beta czy jakos tak:)

Najlepiej wytlumaczcie mi jak wgrac krok po kroku. A edytowalem w css/cstirke/addons/sourcemod/configs/zr/playerclass

24lj5hk.png
Opublikowano

To powiedz jak mamy Ci pomóc? Opisałeś problem, ale tutaj kluczem do rozwiązania problemu może być komunikat z konsoli i dobrze byłoby jakbyś dał ss.

Niestety do tego moda strony są tylko po angielsku, znalazłem to:

http://helgeby.no-ip.org/zrdev/manual/zr-3.0-b2/

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

ale problem jest w tym ze ja probowalem metoda prob i bledow dodawac az w koncu mi sie udalo, dlatego zostawmy moze juz co z tym crashem tlyko wytmlumaczcie jak wgrac skiny krok po kroku i jak wtedy bedzie crash to zobacze co jest w konsoli:)

24lj5hk.png
Opublikowano

Dobra poprobowalem jakos i sie udalo ze znowu jest crash przy wyborze skina. o to komunikat

[ZR] Dla pomocy w Zombie:Reloaded wpisz "!zmenu" w chacie.

Scoring will not start until both teams have players

cl_restrict_server_commands prevented server running command: r_screenoverlay

cl_restrict_server_commands prevented server running command: r_screenoverlay

24lj5hk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...