Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Młody raper

Elained

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@Hrabia13 ja tam właśnie wole taki głos a nie taki "mocny", i non stop przekleństwa.

Wtedy to już nie rap, a patologia. Przez rap rozumiem np. energicznego Eminema, 2paca itd.

Polski rap się skończył po Magiku, dzisiaj rządzą nim same debile RTV, Ryszardy i inne pseudośpiewaki...

DOWN

Takie mam zdanie o polskim rapie, mam do tego prawo i tak uważam, szkoda, że ciebie to irytuje...

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano
Polski rap się skończył po Magiku, dzisiaj rządzą nim same debile RTV, Ryszardy i inne pseudośpiewaki...
Nie znasz się na polskim rapie, proszę wypierdalać.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

Kurwa, stary masz rację. To tak samo jak z prawdziwimy rockiem. Teraz tylko Miley Cyrus gra dobry rock.

@topic

Tak się zaczyna. Najpierw zwykłe mikro, jakieś instrumentale z neta, ewentualnie własne "bity. Ale zawsze coś. Tracki nie powalają, ale życzę powodzenia :)

Opublikowano

Mało energiczny głos, brak pasji.Mi się wydaje, że ma problem z wymową polskich znaków (ś, ż itd.) Ale to tylko mi się może wydawać.

@BTW

Dla mnie obecnie najlepszy raper to Eldo (nie wspominając o Magiku).Mam Wyjebane na te grubasy szpanujące debilnymi fullcapami, BM-kami i panienkami w dwuznacznych pozach.

@Second

Ech...Dobra.Mistrz ironi mnie pojechał.Cóż, nie ja jeden.

http://www.youtube.com/watch?v=g4SLeP24I_Y

Opublikowano

Dla mnie obecnie najlepszy raper to Eldo (nie wspominając o Magiku).Mam Wyjebane na te grubasy szpanujące debilnymi fullcapami, BM-kami i panienkami w dwuznacznych pozach.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

miło się słucha, tekst zajebisty bit też dobrze dobrany, nic tylko pogratulować ;) Głos pasuję, jakość dobra.

Gratulacje!

1xbQbvo.png

"Znalazłem w sobie radość wynikającą  ze świadomości, że chcę wałczyć" - Witold Pilecki

Opublikowano

Zapomniałeś o

No i jeszcze

http://www.youtube.com/watch?v=fx4zvB0p6K0

@Hrabia:

A na ciebie to 9 piętro czeka. Idź w ślady swojego bożka, to może zabłyśniesz i wszyscy bedziemy ci wdzieczni. PIS JOU

jeśli dla ciebie rap zza oceanu nie ma przekleństw(których nie trawisz) to naucz się angielskiego i przestań słuchać rapu zza oceanu, zeby byc modnym i fajnym nie czajac z niego nic. Bo skoro nie wyłapujesz przekleństw, które są to jak ty słuchasz? :O

P.S. Co do tej wulgarności polskiej sceny:

Opublikowano

Wtedy to już nie rap, a patologia. Przez rap rozumiem np. energicznego Eminema, 2paca itd.

DOWN

Takie mam zdanie o polskim rapie, mam do tego prawo i tak uważam, szkoda, że ciebie to irytuje...

Twoja wiedza o Polskim rapie jest tak ograniczona że to głowa mała. Mówisz że obecnie Polska scena HH to same wacki? Polecam sprawdzić Trzeci Wymiar, Małpę, PeeRZeta, Oxona (niezły kocur, polecam), Solara z Białasem, Zeusa, VNM'a, Ostrego. Na polskiej scenie HH jest naprawdę wielu starszych jak i młodyszch raperów jak i producentów, ale dla Ciebie i tak skończyło się na Magiku który jak dla mnie no skill, jak L'Dogga na wolno.

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

Twoja wiedza o Polskim rapie jest tak ograniczona że to głowa mała. Mówisz że obecnie Polska scena HH to same wacki? Polecam sprawdzić Trzeci Wymiar, Małpę, PeeRZeta, Oxona (niezły kocur, polecam), Solara z Białasem, Zeusa, VNM'a, Ostrego. Na polskiej scenie HH jest naprawdę wielu starszych jak i młodyszch raperów jak i producentów, ale dla Ciebie i tak skończyło się na Magiku który jak dla mnie no skill, jak L'Dogga na wolno.

Dobra, powoli. Po pierwsze, nie wiem po co ta dyskusja. Gust się nie dyskutuje i tyle, no ale skoro już tutaj jesteśmy to sprawa wygląda tak. Możesz wymienić ile chcesz dzisiejszych autorów, ale żaden z nich nie będzie mi się podobał. Czemu? Bo mi po prostu nie pasują, i tak samo jak nie mogę ci narzucić swojego zdania, ty nie możesz mi powiedzieć, że ja też nie mam po części racji.

Tak BTW., to co to za subkultura, której najczęstszymi przedstawicielami są "strażnicy" spod klatek kamienicy i gimbusy obnoszące się RPK? Jeśli się mylę to mnie popraw :)

742611478555387739101.jpeg

Opublikowano

Jeśli Magik według ciebie był zerem , proszę rzuć się z dychy , pierdolnij sobą o kążdy balkon przy spadaniu , by ciebie na dole nie mogli rozpoznać .

-nie będę się do ciebie zwracać z dużej litery , do szmat nie mam szacunku.

@btw. Schowaj się z "Doliną Daunoow" & 19 letnim [ na oko] raperkiem bez pracy który nie ma co robić więc rapuje - do tego chujowo.

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

Jeśli Magik według ciebie był zerem , proszę rzuć się z dychy , pierdolnij sobą o kążdy balkon przy spadaniu , by ciebie na dole nie mogli rozpoznać .

-nie będę się do ciebie zwracać z dużej litery , do szmat nie mam szacunku.

@btw. Schowaj się z "Doliną Daunoow" & 19 letnim [ na oko] raperkiem bez pracy który nie ma co robić więc rapuje - do tego chujowo.

u mad, bro?

Dobra, powoli. Po pierwsze, nie wiem po co ta dyskusja. Gust się nie dyskutuje i tyle, no ale skoro już tutaj jesteśmy to sprawa wygląda tak. Możesz wymienić ile chcesz dzisiejszych autorów, ale żaden z nich nie będzie mi się podobał. Czemu? Bo mi po prostu nie pasują, i tak samo jak nie mogę ci narzucić swojego zdania, ty nie możesz mi powiedzieć, że ja też nie mam po części racji.

Tak BTW., to co to za subkultura, której najczęstszymi przedstawicielami są "strażnicy" spod klatek kamienicy i gimbusy obnoszące się RPK? Jeśli się mylę to mnie popraw :)

Nie wrzucaj normalnych ludzi do tego samego worka co margines umysłowy.

Opublikowano

Jak mam cię poprawić skoro nie nazwałeś tej subkultury? :( Ale wydaje mi się że sugerujesz że każda osoba która siedzi na osiedlu to musi być jakiś fan rpk czy coś, a tak nie jest. Sam często siedzę na osiedlu i co? Jestem fanem rpk? Nie. Nie można wrzucać wszystkich do jednego worka przez pojedyńcze incydenty. To tak jakby powiedzieć że wszyscy raperzy to bandyci itd. przez np. incydent z Zielonej Góry...

BTW.

to co to za subkultura, której najczęstszymi przedstawicielami są 17latki + oglądający kucyki? Jeśli się mylę to mnie popraw

kewin.

w chuj słaby jesteś i leje na ciebie sikiem przerywanym, elo gimbie.

ps. sprawdzaj to. > magik

pracował jak ciężki przemysł, bez żadnej domieszki chemii bo talent to dziesięć procent, reszta to morderczy trening.

Opublikowano

dla fanow magika, bardzo was kocham :

http://www.youtube.com/watch?v=C_dxGv-BxLI

]

@top bit za głosno

Opublikowano

chuj w dupe popkowi. w pizdzie mu sie poprzewracało. gówno > magik > popek

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...