Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kto pomoże zagrać na prywatnym serwie maple ? :)

TheQnaM

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, znowu mam mały problem z maplami. Otóż to iż chciałbym zagrać na prywatnym serwerze maple story i nie wiem jak :P :( Pomoże mi ktoś ? Będę bardzo wdzięczny (i jak macie jakiś serwer na którym gracie to mi podajcie, chętnie zagram)

[FATAL1TY]TheQnaM`

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

to że dobrze się expi, nie znaczy że niema privów...

@TheQnaM

Szukasz na listach prywatnych serwerów serwera który Ci pasuje.

np.

BlaBlaBla MS - 800/600/10 v83 GMS Like, Player Commands and mutch more!

800/600/10 -Exp, Mesos, Drop - czyli o ile są zwiększone rzeczy za daną czynność, np. jeśli zabijesz mobka który daje 1expa to na tym serwie dostaniesz 800 itp.

v83 - Wersja maple na której działa dany serwer

GMS Like - Wszystkie itemy są brane z GMS

Player Commands - Komendy graczy, np. teleport żeby zobaczyć je na serwie wpisujesz przeważnie !help albo @Help

jak już wybrałeś serwa wchodzisz na jego strone, i polecam pobrać clienta i od razu też maple, dlaczego ? bo masz pewność że na 100% zagrasz ;)

Niektóre serwery nie wymagają rejestracji, logujesz się na obojętne jakie passy.

Jak już masz Gre i Clienta, wrzucasz Clienta do folderu z grą i odpalasz przez clienta

Client - przeważnie ma nazwe serwa w nazwie pliku ( o.0)

np. BlaBlaBlaMS.exe

pozdro

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.

1394725204-U719057.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...