Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RedBuildCraft serwer 24/7 Z Modami [Red Power,BuildCraft,IndustrialCraft] Zapraszamy !

Kamifox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 95
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Client Gotowy Wklejamy go teraz na sppedshere !

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

I Krytykuje Serwery Szczerze :) tak jak sądzę!

Opublikowano

to kupuj coś u nas za sms to bd 30 slot

Witam. Jestem Kamifox ! Posiadam 12 serwerów minecraft :) , Skrytykuje Serwer każdy ! na jego możliwość!

Opublikowano

To kiedy podasz nową paczkę??

Spoko to potem kupie jak server on też będzie.

Może będę mógł dofinansować server nie wiem ile jeszcze ale zobaczę ile się da to tyle dofinansuje.

5396.jpg
Opublikowano

Uwaga !! Client Jest wgrywany już 55% ! za 15min już będzie podam link na serwerze są jeszcze może male bugi all jutro zrobimy !

Opublikowano

tak będzie można ok pisz na pw bo robimy spam

Opublikowano

już jest nowa paczka ! zapraszam do pobierania i grania ! miłej Gry !! GG: 32375329 pisać jak coś!

Opublikowano

Server jest bardzo fajny miła atmosfera działki duże,administracja ogarnięta i miła server bardzo się sprawuje 0 laguw bardzo fajne mody wgrane tanie zakupy można zrobić :D porostu gorąco zapraszam na server na pewno polecę kolegom.

5396.jpg
Opublikowano

odświeżam

Opublikowano

"nie Czeba" skanu powiadasz ? Ja tam bym jednak skanem nie pogardził ..

@EDIT

Server jest bardzo fajny miła atmosfera działki duże,administracja ogarnięta i miła server bardzo się sprawuje 0 laguw bardzo fajne mody wgrane tanie zakupy można zrobić :D porostu gorąco zapraszam na server na pewno polecę kolegom.

Witać jaka ogarnięta administracja i gracze po publikacji i odpowiedziach takich jak twoja ;dd

hn5r.png

“Let's face it: the world is twisted. And rotten.” ― Natsuo Kirino

Opublikowano

odświeżam

Opublikowano

witam serdecznie jak jużpisałem dokonano Aktualizacj !! wgrano na serwer Animals Bikes !

Opublikowano

Nie Czeba Skanu na 100% !

Literówka popraw to ,a co do serwera taki sobie.

Gram w: League of legends,tf2,duel of champions

Opublikowano

to musze nowego clienta dodać

Opublikowano

już all gotowe zapraszam do pobierania nowego clienta !

Opublikowano

Klient nie posiada moda Mo Creatures i w efekcie giniemy od niewidzialnych wilków. Serwer ma buga: bardzo trudno znaleźć trawę... bug przy tworzeniu mapki..

Pomijam fakt, że wygenerowana mapa jest pocięta w bliżej nieokreślony sposób: nagłe ucięcia gór, płaskie dno pod wodą (również jakby ucięte).

Popraw to ;)

58731_127467457302825_100001187146602_138450_4172064_n.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...