Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kilka pytan niedoswiadczonego gracza

Greedo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czolem.Mam wojownika bodego 27lvl i mam problem :/ Jak wiadomo na bodego trzeba dobre eq i duzo potow.Niestety nie idzie mi na tym serwerze co gram i chce grac mentalem.I tu pare pytan do was:

a) Sa jakies sposoby na zarabianie mentalem? Zabijac metiny w m2- nie za bardzo bo maly damage :/

B) Sa duze szanse ze dostane bana jak postawie fishbota ?

c) Waszym zdaniem grac bodym czy mentalem? Mental ma 12lvl

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

B ) Zablokuj szept i może coś z tego wyjdzie, ale nie gwarantuje że nie dostaniesz bana

C ) Nie graj od nowa tylko zmień profesję bodym (U staruszki) Myślę że pomogłem :)

MsWr9Fv.gif

Opublikowano

Mentalem to można dobrze zarabiać robiąc DT ale akurat Tobie do tego jeszcze daleko... Proponuję tym bodym bić od tego 27 do 35 metki w m2... Nadropisz tyle, że starczy na boja... Z bojem dropisz tak długo aż uzbierasz na dobre eq... Oczywiście ciągle oddajesz expa...

A tego mentala 12 lvl to wykorzystaj np. do m3, dropniesz może jakiś ribek albo fms i już jesteś do przodu... ;) Potem ew. tym mentalem do Lochu na medale... ;)

Opublikowano

Ok dziekuje za wszystkie odpowiedz.Mysle,ze temat mozna zamknac.

Pomoglem? Daj like,to nic nie kosztuje.

Opublikowano

masz

Czolem.Mam wojownika bodego 27lvl i mam problem :/ Jak wiadomo na bodego trzeba dobre eq i duzo potow.Niestety nie idzie mi na tym serwerze co gram i chce grac mentalem.I tu pare pytan do was:

a) Sa jakies sposoby na zarabianie mentalem? Zabijac metiny w m2- nie za bardzo bo maly damage :/ Najlepiej zrób drugiego dropka i wbij mu 9 lvl i leć dropić riby, fmsy w M3

B) Sa duze szanse ze dostane bana jak postawie fishbota ? Są bardzo duże, ale są ryzykanci

c) Waszym zdaniem grac bodym czy mentalem? Mental ma 12lvl Bodym będzie cięzko w granicy od 40 do 60 lvl'a, ale za to Mentalem będzie ciężko od 60 lvl'a do 99 lvl'a, także to twój wybór, ja bym wybrał Bodego

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...