Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam problem z wyborem aukcij

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie pomogę Tobie wybrać postaci, ale radzę Tobie uważać na te aukcje. Nie kupuj postaci tam gdzie nie pisze ,, konto sprzedaje z -emailem''. Jeśli już wybierzesz jakąś aukcje, poproś aby sprzedający dopisał do aukcji ,,konto sprzedaje z e-mailem''. Widzę, że kupujesz postać za wieksze sumy i lepiej nie stracić na konto bez e-maila :>

Opublikowano

Yyy. takie pytanie po co tracić kupe kasy na metina jeśli tyle kasy dałbyś na isa i byś sam taką postć zrobił i większa satysfakcja z tego no chyba że grać nie ummiesz ja w 2 dni na orionie wbiłęm 28 załatwilem fms +9 szeroki +9 i tygre +9 i 5katna +7 jak chcecie moge opylic konto cena do ustalenia xD oczywiscie z emailem. xD

Opublikowano

Nie pomogę Tobie wybrać postaci, ale radzę Tobie uważać na te aukcje. Nie kupuj postaci tam gdzie nie pisze ,, konto sprzedaje z -emailem''. Jeśli już wybierzesz jakąś aukcje, poproś aby sprzedający dopisał do aukcji ,,konto sprzedaje z e-mailem''. Widzę, że kupujesz postać za wieksze sumy i lepiej nie stracić na konto bez e-maila :>

Ja pierdole, Ci a nie Tobie , bo az razi w oczy ... o.O

Opublikowano

ja bym sie zastanowil nad ninja bo to chyba najciekawsza postac i jest z eq za przyzwoitą cene . ninja swietnie nadaje sie do bicia bossów expa no i do pvp.

po co ci taka droga postac za 400-500 zl jak kupisz tansza i ja zrobisz szybko bo cie sie bedzie chcialo grac :D i postac szybko zyska na wartosci .

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Yyy. takie pytanie po co tracić kupe kasy na metina jeśli tyle kasy dałbyś na isa i byś sam taką postć zrobił i większa satysfakcja z tego no chyba że grać nie ummiesz ja w 2 dni na orionie wbiłęm 28 załatwilem fms +9 szeroki +9 i tygre +9 i 5katna +7 jak chcecie moge opylic konto cena do ustalenia xD oczywiscie z emailem. xD

ojjj wiecej wydasz na is :) lepiej kupic na alegro eq potem w is wywalic +300zl na pd i zwoje i jeszcze zalatwic pd w grze :) i kozacko ;d zawsze mozna kupic kase na solarze i tyle ;D

a co do tego to ja bym wziol ninje ;D dobre eq i wgle w pvp kosa ;d na dt tez tylko z buffem :D ale zawsze mozna zalawtic roski 200 defa 10 min ;D

ja bym sie zastanowil nad ninja bo to chyba najciekawsza postac i jest z eq za przyzwoitą cene . ninja swietnie nadaje sie do bicia bossów expa no i do pvp.

po co ci taka droga postac za 400-500 zl jak kupisz tansza i ja zrobisz szybko bo cie sie bedzie chcialo grac :D i postac szybko zyska na wartosci .

popieram :D

Kradne , gwalce i zabijam

azwgvn.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...