Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Witam mam problem z wyborem aukcij

wiktorid

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Która aukcja będzie najlepsza itp ?? najlepiej się opyla

ta

http://allegro.pl/metin2-feniks-90-wojownik-mental-i2503562527.html

czy ta

http://allegro.pl/metin2-obsydian-s3-wojownik-body-81-84lvl-z-eq-i2500998710.html

lub ta

http://allegro.pl/ninja-dagger-75-77-pro-eq-feniks-metin2-i2496064068.html

Chodzi mi oto exp to już puźniejsza sprawa żeby była pompa w pvp i żeby dobrze zarabiał na siebie z takim eq jakie jest na aukcij i do tego bodziaka jest buff a do mentala nie ale ogarnął bym dt ale nie wiem co tam takiego zarobie itp ;)) powiedźcie ;)

Opublikowano

bierz ninje, najlepsze ma eq z tych wszystkich 3 aukcji. Jak coś to może zrób ankietę ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

No to tak... Te ss'y są takie piękne, że nad jednym bonem musiałem się z 10min zastanawiać... No ale do rzeczy...

Postać nr. 1 ma 4x P +1xG co już jest dużym plusem... Ma eq. 2x 5bon... Jako, że bonów nie widzę to nie wiem czy da radę sobie w expie... ;(

Postać nr 2... Pisze, że daje radę w v2, grocie i na metkach także zarobić na siebie spokojnie da radę... W expie tak samo, chociaż także nie wiadomo jakie ma bony... Skille dobrze zrobione także dobrze zrobione...

Postać nr 3... Wgl. nie mogę doczytać się bonów ale ciężko będzie nim expić i zarobić na siebie...

Osobiście wybrałbym tego woja bodego, ponieważ z opisu wynika, że ma wystarczające eq do rozwoju jak na swój lvl... Poproś właściciela, żeby dał Ci ss'y eq... ;)

Opublikowano

Zastanawiam się nad tym wojem body ponieważ

Plusy [+]

Ma rozwinięte dobrze skile

Ma bufka 35% bufy

a zalety że nie ma 5b eq ale bierze teraz pvp to z każdym ciśnie :D

Opublikowano

No ja także myślę nad tym wojem ale najlepiej będzie jak dasz ss'y jakieś tego chara bo bez tego to ciężko go ocenić... ;)

Opublikowano

Ja bym wybrał Woja Mental'a czyli aukcje nr 1 lub aukcje z ninją czyli nr 2, ale zdecydowanie brał bym woja mentala :)

Opublikowano

;)

No tak suchajcie woj no ale takie pytanei dla was jak mi go doradzacie to tak

Gdzie takim zarabiać itp

ile by kosztowal pro bufek skile g1+ wachlarz 12 inta kolczyki na 54lvl +9 z przetopami a to mniejsza sprawa przetopy i ten naszyjnik co daje inta?

Znajdziecie dla mnie lepszą aukcje od tego tak do 550zł z bufem lub do 450zł bez bufa ;) troche lepszego jak sie wam uda prosze ;*

Opublikowano

No to tak... Te ss'y są takie piękne, że nad jednym bonem musiałem się z 10min zastanawiać... No ale do rzeczy...

Postać nr. 1 ma 4x P +1xG co już jest dużym plusem... Ma eq. 2x 5bon... Jako, że bonów nie widzę to nie wiem czy da radę sobie w expie... ;(

Postać nr 2... Pisze, że daje radę w v2, grocie i na metkach także zarobić na siebie spokojnie da radę... W expie tak samo, chociaż także nie wiadomo jakie ma bony... Skille dobrze zrobione także dobrze zrobione...

Postać nr 3... Wgl. nie mogę doczytać się bonów ale ciężko będzie nim expić i zarobić na siebie...

Osobiście wybrałbym tego woja bodego, ponieważ z opisu wynika, że ma wystarczające eq do rozwoju jak na swój lvl... Poproś właściciela, żeby dał Ci ss'y eq... ;)

postać nuemr 2 nie ma bonów jakby co a z tego co widze to mental ma z 20+ na te rzeczy do expa ale buffa tam nie ma i dlatego problem :( a w tym 2 zbroj nie ma tylko boga +6

Jeżeli chcecie to wam wstawie ss woja bodego a mentala dobrze widać tylko nie wie nikt co w zamazanym jest

Opublikowano

Weź mentala będziesz brał każdego na parę skili oraz będziesz dobry w expie.

Słyszymy i widzimy tylko to, co jesteśmy zdolni pojąć.

Opublikowano

Bierz mentala

-x4p x1g to tylko dobic do x5p a body ma dopiero x3p

-dt lajtem z silnym na p to w minisiej zrobisz...

-pvp? duchowe potrafi "zapierdolić"

jedynie bym sie nad eq zastanawiał bo mental tą nimfą :huh: sie nie popisze

a na bodziaku nie wiadomo jakie eq jest

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czy ja wiem .....Mentala weź dobra rada wszyscy Ci radzą to bież mentala :).Napewno będzie dobry wybór i nie będzie żalu.

13974416597414485934.png

by MychaGame

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...