Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie/Pomoc]Hosting minecraft - Gdzie i jaki wybrać 8 gb ram

mistrz0071

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie ! Potrzebuje pomocy. Szukam hostingu minecraft z 8 gb ramem, tylko do 250 zł.

Kupiłem serwer na craftserve bo tam jest za 250 zł, ale patrzę w ofercie już teraz pisze 350 zł na miesiąc.

Taka suma mnie trochę przeraża bo razem z kolegą tyle nie uzbieramy na utrzymanie serwera.

Jeśli znacie jakieś hostingi to proszę piszcie, ewentualnie jeśli ktoś by chciał zostać sponsorem i mieć specjalną rangę bądź dołączyć do ekipy administracji proszę pisać do mnie na pw.

Pozdrawiam ! Mateusz

Find me on YouTube KLIK

Opublikowano

mineserv.eu dobry hosting testowałem jest pakiet Creative więc możesz wybrać sobie ilość Ram na slot i ilość slotów lub wybrać pakiet profesionalny

Opublikowano

fiberhost.pl polecam ten hosting w mojej sygnaturce jest komentarz napisany o nim!

:D polecam ci hosting

1356269146-U673085.png

Coming: Nieregulaminowa sygna. Max 200px.

Napiszę tylko jedno niech admin ogarnie innych modów tego forum ;)

REFRESH :D

Opublikowano

Również polecam FiberHost.pl - w pakiecie Extra będziesz miał te 8 gb, chyba że się dogadasz z przedstawicielem i dostaniesz inną ofertę.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

http://ultimahost.pl/vps proszę bardzo masz za 109 zł. I postawisz sobie tu stronę bazy, jakie chcesz i ts3.

Stawiałem na tym vpsie, serwery działają fatalnie z tego względu że są to stare procesory. Nie dajcie się naciąć w szczególności na serwery ulokowane w TeredoDC (możliwe że webh zmieniło już swoje procki)

Także nie ma co korzystać z ultimahost, wydałem ponad 150 zł za 3 miesiące... Jedyne co mogę na nim postawić to TS3 i stronę WWW, bo wszystko inne nie wyrabia na tym procesorze.

Opublikowano

Stawiałem na tym vpsie, serwery działają fatalnie z tego względu że są to stare procesory. Nie dajcie się naciąć w szczególności na serwery ulokowane w TeredoDC (możliwe że webh zmieniło już swoje procki)

Także nie ma co korzystać z ultimahost, wydałem ponad 150 zł za 3 miesiące... Jedyne co mogę na nim postawić to TS3 i stronę WWW, bo wszystko inne nie wyrabia na tym procesorze.

Eeem bardzo dobre dyski SSD dobra lokalizacja łódź środek polski. Miałem kiedyś u niech serwer 4 Gb ramu i udało mi się na nim postawić 2 serwery mc przy około 24 osobach na obydwóch 0 lagów + strona WWW + serwer TS3.

Powtarzam to po raz kolejny jak umiesz się obchodzić z serwerem zrobisz na nim cuda :)

Opublikowano

No niestety nie, niby dyski SSD, ale tutaj nie pójdzie więcej niż 20+ graczy bo procek nie wyrabia. Umiem obchodzić się z serwerem, w końcu konfigurowałem nie jednego dedyka. Te procesory są za słabe i za stare pod serwery gier. Jeśli się nie masz wiedzy na ten temat, to zapraszam na WHT/GHT. Miłej lektury.

Opublikowano

No niestety nie, niby dyski SSD, ale tutaj nie pójdzie więcej niż 20+ graczy bo procek nie wyrabia. Umiem obchodzić się z serwerem, w końcu konfigurowałem nie jednego dedyka. Te procesory są za słabe i za stare pod serwery gier. Jeśli się nie masz wiedzy na ten temat, to zapraszam na WHT/GHT. Miłej lektury.

No u mnie jakoś 2 serwery stały bez problemów.

Opublikowano

Za takie pieniądze:

kimsufi.pl

slaskdatacenter.pl

server4you.com

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...