Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smartphone do 700 zł.

IcemaN

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dylemat. Zastanawiam się na Nokią Lumią 710, Xperią neo v, może HTC Mozartem.. Z tych trzech Nokia najbardziej mi pasuje (najlepszy procek). Dotychczas miałem kontakt z Androidem (Zte Blade) i jakoś mi się znudził, chciałbym spróbować z Windows phone. Na telefonach znam się bardzo dobrze, nie jednego roma się wgrywało w ciągu jednego dnia ; ) Tylko teraz nie wiem po prostu co wybrać, ewentualnie podajcie swoje typy.

11hbhnt.png

Opublikowano

Z tych 3 wziąłbym Lumię.Z tego co słyszałem jest to całkiem niezły system i szybko się rozwija.Częste update itp.Za 700 zł możesz spróbować kupić lumie 800 używaną.

Opublikowano

Neo V co najwżniejsze ma system operacyjny Android ,a nie to gówno windows phone 7

Wiem, że wspomnienie nigdy nie zginie

Tak jak wspomnienie po pierwszej dziewczynie

Jak czasy podstawówki

Zbite butelki, ubite lufki

Starte zelówki w podróży

Polowanie na chwile się nie dłuży, się nie nuży...

Opublikowano

pisal ze chce spróbowac z WP7 ale niedlugo chyba bedzie update do wp8 ( nwm nie znam sie nie hejtujcie) tylko tak slyszalem

weź lumie 710 nówke z używanymi róznie bywa ;)

NO PAIN

NO GAIN

Opublikowano

Za 700zł na spokojnie kupisz nową Lumie 710 chesz mogę ci polecić Sklep z allegro który sprzedaje sam kupowałem koleś ma Nick = " nick12 " od niego kup :)

Sam mam lumie i jedyne co mi nie pasuje to głośnik mógł by być lepszy.... A tak to system super i wgl... Romów dla 710 jest najwięcej i takie tam bajery także będziesz miał co zrobić po więcej dokładnego info zapraszam na PW a potem na GG :)

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

tak a wiesz ze teleofn-u z WM 7/7.5 nie dostaną updata do wm 8 ???

Oraz ilość działających aplikacji w tle na WM wynosi 1 :]

Opublikowano

@UP

A wiesz że będzie 7.8... Po drugie max ilość aplikacji hhmm są dwa rodzaje jedne działają w tel cały czas ale może je wyłączyć u mnie jest to pogoda i taka aplikacja do kafelków

A drugi rodzaj to aplikacje są zamrażane i może się do nich wracać

a WP 7.8 będzie już w pełni funkcjonalny

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Właśnie o aktualizacji do WP 7.8 wiem. Podobno po WP 7.8 ma być jeszcze jakaś aktualizacja i to na tyle.

11hbhnt.png

Opublikowano

Ja jebie.

Miałeś telefon z androidem, chcesz mieć z windowsem no to oczywiste, że bierzesz lumie...

: . . . . . . . . .,'´`. ,'``;
. . . . . . . . . .,`. . .`—–'..
. . . . . . . . . .,. . . . . .~ .`- .
. . . . . . . . . ,'. . . . . . . .o. .o__
. . . . . . . . _l. . . . . . . . . . . . /
. . . . . . . _. '`~-.. . . . . . . . . .,'
. . . . . . .,. .,.-~-.' -., . . . ..'–~`
. . . . . . /. ./. . . . .}. .` -..,/
. . . . . /. ,'___. . : /. . . . . .
. . . . /'`-.l. . . `'-. .'........ . .
. . . ;. . . . . . . . . . . . .)-.....l
. . .l. . . . .' — ........-'. . . ,'
. . .',. . ,...... . . . . . . . . . .,'
. . . .' ,/. . . . `,. . . . . . . ,'_____
. . . . . . . . . . .. . . .,.- '_______|_')
. . . . . ',. . . . . ',-~'`. (.))
. . . . . .l. . . . . ;. . . /__
. . . . . /. . . . . /__. . . . .)
. . . . . '-.. . . . . . .)
. . . . . . .' - .. .....-`

Opublikowano

Ja jebie.

Miałeś telefon z androidem, chcesz mieć z windowsem no to oczywiste, że bierzesz lumie...

Czytaj ze zrozumieniem baranie, powiedziałem żebyście PODALI SWOJE TYPY telefonów z WP... O to chodzi, że nie mogę się zdecydować jaki telefon z WP wziąć.. Boże..

11hbhnt.png

Opublikowano

Ja mam Neo V z abonamentu z ery i jestem zadowolony (najnowszy android, dobra jakość filmików i graficzna , po prostu cudo )

Opublikowano

Android ze względu na tak dużą fragmentację nie ma porównania co do stabilności i działania systemu z telefonem posiadającym Wp. No ale z kolei do Androida przekonuję mnie ilość aplikacji.. ktoś z użytkowników Lumii może się wypowiedzieć na temat aplikacji i gier? jest co robić na niej? Tak szczerze. Aha i jak z akustyką? Czy jest aż tak źle? Aha i jeszcze jedno pytanie. Czy Lumia ma diodę powiadamiającą o sms'ie, nie odebranym połączeniu czy coś?

11hbhnt.png

Opublikowano

A co powiecie o Samsung galaxy s plus? Miał go ktoś? Znalazłem na allegro idealnego za 700 zł.

11hbhnt.png

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...