Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE] Jak się włamać na serwer ?

Gritex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Moje pytanie brzmi jak wejść na serwer który nie jest zabezpieczony by uzyskać dane do kont ? lub użyć navi i zrobić sobie eq? lub włączyć komende gm?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

po co chcesz się włamać?

za to można pójść do więzienia

chyba sobie żartujesz. Privy to wielkie skupisko, które samo w sobie jest nielegalne, więc jeśli ktoś chciałby zgłosić, że włamują mu się do bazy danych to sam siebie by wkopał.

@Topic - z twojego zapytania mogę stwierdzić od razu, że nie znasz się wgle w tej kategorii, więc jeśli chciałbyś komuś się wkraść na serwer musisz najpierw umieć podstawowe rzeczy jakie znają "hackerzy". To nie jest takie łatwe, że "pobiorę sobie program i włamię się na serwer". Trochę trzeba popracować nad tym. Więc ogólnie mówiąc nie ma co na razie brać się za włamania, ponieważ tego nie da się wyjaśnić od tak na forum.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Aaa, takie pytanie - Czy jest możliwość włamania się do czyjejś bezy " Navicat " ?

Jeśli tak, jak to zrobić.

= A jak nie da sie wyjaśnić na forum, to w jaki sposób mam się tego nauczyć ? =

Pozdrawiam.

Opublikowano

Aaa, takie pytanie - Czy jest możliwość włamania się do czyjejś bezy " Navicat " ?

Jeśli tak, jak to zrobić.

= A jak nie da sie wyjaśnić na forum, to w jaki sposób mam się tego nauczyć ? =

Pozdrawiam.

Navicat to program do łączenia się z bazą MySQL(serwerem).Skoro nie wiecie co to navicat to wasze szanse aby włamać się na serwer jest jak jedna na sto miliardów (bardzo małe) :)

nanicz.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...