Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Klasa Postaci

MatriX1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Dziś pobrałem gre, i chce sie Was spytać jaka klasa jest łatwa na pierwszy kontakt z tą gra?

dziękuje za pomoc

So what we get drunk

So what we smoke weed

We’re just having fun

We don’t care who sees

So what we go out

That’s how it’s supposed to be

Living young and wild and free

Opublikowano

Polecam Ci Fightera inaczej Wojownik. Postać silna, łatwa w "obsłudze" i w ogóle. Ja zacząłem osobiście Shamanem bo lubię wyzwania, ale wybierz Wojownika jak wolisz prostą grę.

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Na start fighter :P Ale osobiście nie polecam pójścia na łatwiznę :D Na open becie zacząłem witchblade'm bo fajna dupa z niej :D

Opublikowano

Nie ma "łatwej" klasy, każde są zbalansowane, no ale jak woliesz nie używac tak duż oskilli, i bardziej stawiać na atak i na eq, to fighter.

Jeśli lubisz kombinowanie itd. jakiego skilla użyć to bierz Szamana. Każda klasa ma coś specyficznego, co je wszystkie od siebie odróżnia, na tym polega filozofia gry.

Opublikowano

ja poradze huntera bo na start możesz sie przyczaić dalej od wrogów i strzelać w nich z łuku a kiedy mają moło życia podejść i ze sztyletu wykończyć

Opublikowano

Postać na start

Witchblade oraz Shaman - Szybkie i dobre do Expienia

Fighter oraz Hunter - Ciezkie ale dobre do PVP

Ale to tez nie jest powiedziane ze czarodziejki sa złe.

//sygnatura niezgodna z regulaminem

Pasjonat
Opublikowano

Ja mało co gram takimi postaciami jak Szaman , ale to zależy od Ciebie. Nie ma trudnych ani łatwych postaci , po prostu jednymi umiemy się "obsługiwać" drugimi nie. Poczytaj coś na internecie na temat postaci i jakaś Ci się spodoba.

@EDIT

Wejdź tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/681475-mini-tutmaly-opis-postaci/

Mały tut o postaciach , myślę , że się przyda.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Korn ja to bym powiedział raczej że witchblade jest trudny :) Szczególnie na wyższym poziomie slayerem, dobry na bossy, ale instancje kiepsko. Warden za to jest bardzo dobry na instancje i w pvp też całkiem nieźle potrafi przywalić :D Tylko trzeba frost bomb'a ogarnąć żeby odchodzić tym od wroga :D i evasive dashe :D

W sumie kolega na górze ma racje, każdy ma swój styl i klasę która na pewno przypadnie mu do gustu, jedni lubią tankować i nie mieć problemu z małą ilością życia, a inni skakać jak powaleni :D unikając tym samym ciosów wysuwać kontry i atakować z odległości :D

Opublikowano

Lol, witchblade dobry, exp i PVP...

Szaman na początek? Może dobry wybór, ale jeśli chodzi o expa, to elementalista, ilusionist, pod PVP.

Ogarnijcie w koncu, i zrozumcie, że nie ma ŁATWEJ KLASY, to zależy jak kto kim gra, i kogo ogarnia.

Opublikowano

Nie można leczyć ani nie ma sił natury . Ja bym ci polecił na początkek Albo Szaman wali na dystans . Albo witchblader uderza z dystansu i z bliska ma 2 miecze .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...