Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

MineSurv - Freebuild [20 slotów][No Wl][No Premium][PvP]

Temperaturek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 68
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chciałbym zepsuć serwerowi opinii, ale muszę wystawić opinię, która jest prawdziwa. No cóż z początku na serwerze było ok, miło później zaczęły się zabawy z wychodzeniem poza mur, za który nie można było wyjść :P... Po pewnym czasie nawet [Admin] Rzeznik zdecydował się zrobić 3 eventy(mini-eventy) 1 dnia przez co dostał jednym słowem "zjebke" od head admina. Na serwerze jako tako jest w miarę miła atmosfera, ale psuje ją [HeadAdmin] Krystian. Chodzi mi tutaj min. o jego zakazy, aby w tym tygodniu nie było żadnego eventu bo w 1 dzień były 3 - to jest troszeczkę śmieszne no bo co mamy robić wtedy na serwerze? Zbudować dom i koniec gry? No więc przekazałem kilka uwag do admina, lecz on strasznie trzyma na swoim co nie jest z jego strony dobrym posunięciem. Dziś postanowiłem odejść z serwera więc, aby graczom się nie nudziło urządziłem event'y. Gracze mieli mnie szukać, a ja w nagrodę oddałem im mój Ekwipunek wraz z moimi pieniędzmi na serwerze. Chciałem, aby każdy o tym wiedział więc zapytałem się Krystiana(headadmin) czy mogę napisać na caps locku, nie odpowiedział mi więc napisałem. Upomniał mnie on wtedy abym tak nie pisał bo dostanę kicka, ja napisałem, że chcę jakoś poinformować bo inaczej wiadomość ginie w spamie... Pierwsze co zrobiłem to nie pisałem z capsa, ale napisałem tą samą wiadomość 2 razy - dostałem kicka za "spam", poinformowałem więc, że jest to tylko informacją, ale Krystian swoje. Napisałem później do niego z żartem "ty tam cicho xD", "komu będę chciał to dam" i dostałem kicka za co? Za obrazę admina - zaśmiałem się. Wszedłem na serwer i gdy chciałem oddać ekwipunek wygranemu graczowi napisałem, "kto chcę działkę za darmo?" 2 razy, gdyż wiadomość zginęła w spamie, i co zapytacie? - kick. Powiedziałem HeadAdminowi krystianowi, że się ośmieszył tym i kickiem za obrazę admina - dostałem bana na 10 minut... Więc ogółem: Admin strasznie się rządzi, nie można mu nic powiedzieć/zaproponować. Zabronił robienie eventów, dlatego, że były 3 jednego dnia - na serwerze wieje straszną nudą, nie ma co robić :/. Ogółem admin zachowuje się wg. mnie jak dzieciak, który strasznie się rządzi i nic nie da sobie powiedzieć.

To koniec mojej przygody z serwerem, pozdrawiam tylko:

Chonsu - miło się z tb grało, jak coś pisz na PW a pogramy ;). Pamiętam rozwalanie muru, żeby wyjść z miasta :D.

Rafciastko - hah pamiętam te chowanie się na wieżach dirtu czy coobla i uciekanie przed Chonsem :D.

Efixe - chbya jakoś tak :P, 2 razy mnie znalazł ^^.

[VIP]in5an1ad... - jakoś tam xD, fajnie się z tb grało ;).

[Admin] Rzeznik - spoko gość, jeden z nielicznych ogarniętych w tym teamie włącznie z moderatorem.

To chyba tyle, żegnam i pozdrawiam Norbi178 ;) !

Opublikowano

Bardzo gorąco polecam ten serwer !! Admini bardzo bardzo pomocni , nie olewają graczy . Jeszcze raz polecam , najlepszy FB na jakim do tej pory grałem . !

Opublikowano

Jesteśmy ogarnięci i nie dajemy banów za nic, więc nie mówcie że dostajecie bana za nic.

Polecam!

`

Zbyt pokręcony by żyć :((  , zbyt rzadki by umrzeć B) .

­

Opublikowano

Zapraszam na serwer . Miła atmosfera H@ pomaga jak i Mod nowym graczom . Wszyscy są pozytywnie nastawieni ,ale szkoda że tak mało ludzi gra na tym serwerze :(

Zachęcam do grania !

Masz rację,miła administracja,dużo miejsc do zwiedzania.

Serdecznie zapraszam!

Opublikowano

Bardzo serdecznie zapraszamy na serwer !Miła administracja , lecz ciągle nie można wyjść poza miasto :( .Jeszcze raz bardzo zapraszam na serwer :D

Opublikowano

Nie słuchac SlawoCraft.. Ma swoj serwer i na wszystkich innych serwy daje zle opinie.

Boli prawda co??? A co do vipa to jest pojebane.. 60zł... na vipa..

Boli prawda co??? A co do vipa to jest pojebane.. 60zł... na vipa..

Idź do szampańskiej dupy zbierać banany i wkładać małpom w dupe
Opublikowano
Nie słuchac SlawoCraft.. Ma swoj serwer i na wszystkich innych serwy daje zle opinie.

SlawoCraft jak masz swój serwer podaj ip.Chcę zobaczyć jak jest u Ciebie i też wydam taką opinię.Pozatym nie powinieneś tak wgl. pisać.I tak pozatym psujesz se tylko opinie na forum takimi słowami.

ZAPRASZAMY NA SERWER

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...