Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]KW-5

rhanii01

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kw-5 niestety ma słabe punkty czyli te kosze bardzo łatwo przebić moim zdaniem lepiej dokupić złota i kupić Lowe ;)

równać się może z T34 - Lowe (ale lowe ma najlepsze zarobki)

Opublikowano

Jak sie umie grac amerykańcami to T34 jest najepszy do zarabiania sam potrafi utrzymac dana pozycje pod warunkiem ze ma zasłoniety kadłub wtedy nic go nie przebija.

Zarobki na T34 to srednio 60-80k na bitwe po dojeciu kosztów naprawy amunicji wychodzi 40-60k na czysto a za dobra bitwe to i po 80-90 na czysto da sie wyciagnąc.

A wiec mylis sie co do tego ze lowe jest lepszy w zarobkach on poprostu jest łatwy w obsłudze i tyle a co do kw-5 to lepiej go nie kupywac bo maja go teraz nerfic lepiej kupic T34 no ale jak nie masz tyle golda i nie chcesz wiecej kupywac to kupuj se premium i graj 5,6,7 tierami a kasy bedziesz miał jak lodu ja bez premki w 2 dni wbiłem 3kk a jedziłem tierami 5,6,7,8 tyle ze ja mam 4 5 tiery ale mniejsza z tym

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Poco mu piszecie takie rzeczy ?

Przecierz Kb-5 już zaraz nie będzie w sprzedaży , a wy mu tu jakieś marne wypociny na temat tego czołgu piszecie.

Opublikowano

kv-5 gralem tylko na testach

Pancerz super, czesto wywala go na top wiec nizsze tanki maja problem z penetracja nawet jak wala w r2d2 (potrzeba pene 150+ o ile sie nie myle- z wlasnego doswiadczenia)

Dosc szybko strzela, co prawda cos za cos - slaba penetracja jak na t8 ht oraz obrazenia. Czy wolny...chyba szybszy niz KV-4 i zwrotniejszy, wieza sie obraca, obraca, obraca...wolnooo. To tyle :) Masz jeszcze chwile czasu wiec ja Ci radze wbic na test (2-3konta) i pograc T34, Lowe i KV-5. Zrobic sobie testy np. po 10 bitw i porownac wszystko (naprawa, ammo- cena oraz to ile tank zabiera ze soba, zarobki!, exp opcj.)

Opublikowano

Hmm kw-5 to słaby czolg ze slabym dzialkiem i pancerzem.Pancerz nie jest zbytnio nachylony wiec nie ma za duzo rikoszetow.Wieza obraca sie bardzo wolno wiec med moze go zajechac i obkrazac.

Lowe gralem czesto.Dobry pancerz i srednie dzialko.Jest szybszy od kw-5.Jego wieza jest bardzo mocna.Zwinniejszy niz kw-5.

T34 tez nie jest zły.Ma najlepsze działko z tych trzech czołgów ale slaby pancerz.Wieze bardzo czesto rikoszetuje wiec jezeli ktos umie dobrze grac i chowac czolg procz wiezy to ma nim spore szanse.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Kw-5 to dobry czolg dorownuje T34, a lowe raczej nie. Ma szybki rof, dobry pancerz ale jest wolny.

dorównuje t34 to żeś dojebał kolego haha.

Patrząc chociażby na cene tanka 7,500=12,000 ? Chyba nie.

Poza tym , jest mnóstwo racji przemiawiajcych za t34. Dam chociaz jeden - t34 nie ma az takich weaksów.

Opublikowano

To twoje zdanie na ten temay. Nie bede dyskutowal na ten temat bo nie mam zamiaru sie klocic. Chce tylko pomoc.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

KW-5 nigdy nie dorówna T-34 niema porównańa ale jednak jest to nawet dobry czołg da się grać ale jak nigdy niegrałeś żadnym KW to początki mogą być trudne zwłaszcza z prędkośćą ale po iluś walkach się przyzwyczajisz

Opublikowano

Grzeszycie pisząc takie rzeczy KW5 żadnego nerfa nie dostaje a jedynie go wycofują.Jest to jeden z najtrudniejszych do opanowania czołgów premium,genialny pancerz,armata też niczego sobie ma mała penetracje dlatego nie służy do walenia na oślep we wszystko co się rusza.Owszem weakspoty są spore ogarnięci ludzie walą do nich jak do kaczek ale jeżeli nie stoi sie jak baran w miejscu tylko rusza i kręci kadłubem to już najlepsi snajperzy mają problem.Zarobki są porównywalne z innymi premium,wszystko zależy od bitwy i od tego kto kieruje.Powiecie,że T34 lepszy?Owszem armatą i chyba na tym koniec,w kadlub wchodzi wszystko jak w masełko a jak zasłonicie to wali się po włazach na wieży.Lowe?jedynie snajperska armata,dobry strzał w dolny kadłub uszkadza silnik albo go zapala.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ludzie czemu mówicie tylko to, że jak umie się grać T34 to się najwięcej kasy zbiera... aby nasze porównanie bło prawdziwe trzeba powiedzieć, że Lowem też się dużo zarabia jak sie ma skilla -.-

76561198018588473.png
Opublikowano

Ludzie czemu mówicie tylko to, że jak umie się grać T34 to się najwięcej kasy zbiera... aby nasze porównanie bło prawdziwe trzeba powiedzieć, że Lowem też się dużo zarabia jak sie ma skilla -.-

Bo T34 jest trudny a lowe nie

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

Powiem tak wczoraj kupilem t34:) Zdecydowanie kw5 lepiej zarabia;p.Ale rekordy kasy to:

T34-180tys z premka

KW-5-170tys z premka

ade4410f7622f8ba6a405952010b4d7f.png
Opublikowano

@Offtop

Ale czy ty czasem nie marz T34? T34 o wiele lepszy do zarabiania niż lowe no i T34 nie przebije byle co.

@Topic

Temat będzie chyba trzeba zamknąć bo robi się spam ale poczekam na autora tematu

1372333810-U137250.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...