Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z MaXChaos

MiRas...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tych plików nie da rady wypakowac bo wyskakuje ''archiwum plików jest uszkodzone'' wiec nic z tego, a wgl. rozszezenie pliku jest .001 ?

Opublikowano

Właściwie to rozpakować powinno dać radę. Kliknij prawym na Max-Chaos.7z.001 -> 7zip -> extract here

Właśnie, masz 7zip? Jak nie to pobierz i zainstaluj.

Jeśli to nie da rady, to zaznacz wszystko i wtedy 7zip -> extract here

Opublikowano

Pobrałem te LC i też mam to co ty nie da sie dać tego do win bo przy wypakowaniu, wypakują się te części które się pobrało. Trzeba napisać na forum może GM zareaguje na to.

ubh6c.png
Opublikowano

Ale Ty masz otworzyć to pierwsze archiwum z dopiskiem 001. Jeśli to co powiedziałem nie działa spróbuj jeszcze czegoś bardziej prymitywnego, bo na szczęście świat darzy nas wieloma rzeczami.

Pobierz program dzielacz o stąd (wyskoczyło pierwsze na chomikuj no to daję na chomikuj, jak znajdziesz gdzieś indziej to też powinno być dobre)

http://chomikuj.pl/misio75/Dzielacz+-+dzielenie+i+*c5*82*c4*85czenie+plik*c3*b3w

Uruchom wybierz pliki kliknij połącz czy coś takiego, nie wiem czy to ten sam program co używałem go wcześniej ale i tak tamtego nie pamiętam bo było to kilka lat temu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...