Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy warto isć do lochu pająków v2?

Gramors

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie bo nie dasz rady choc mentalem na 35 mialem 700 obrony to i tak sie nie opłaca

idz na pustynie i do oazy lepiej drop se ogony weża + czy tam bez + te ceniejsze

ok 1h i masz jeden ogon pozbierasz z 20 ogonow masz juz smocza +9 2k hp

Opublikowano

@UP3 1h i 20 ogonów ? Chyba bez + ;D

@top

Nie opłaca Ci się ^^

Lepiej zrób sobie jakiegoś dropka np. 35 bodego i na metki , zarób na eq dla siebie i tym mentalem do doliny na metki 45

OndteAw.png

Opublikowano

@UP racja dropki 35lvl to najlepszy zarobiek (nie liczac dt metki mordu ale i tak nie masz takiego lvl)

ja osobiście w 1 dzien potrafiłem zarobić tak na dobrego riba/fms +9 i jakiestam srednie 25+

Opublikowano

nie, tam wszystko jest zbierane przez tych co expią, a z yangów to ty tam nie zarobisz, tylko strata czasu. Lepiej iść dropić medale.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

ale ja nie chce ogarniać spota tylko podnosić yangi z ziemi ;p

Jak chcesz zbierać yangi z ziemi to tego nie rób to to jest tylko strata czasu najlepiej zarabiaj tym 35lv na metkach po pustyni jak dasz radę a jak nie no to w m2 metki tą metodę stosuję zawsze i widać efekty.

Opublikowano

Jeżeli nie masz kasy, to dropić na metkach, nie opłaca się iść do lochów v2, możesz także zrobić dropka na fms i jelonki na best. specjaliste lub na imha, ja tak dziennie na botku po 30kk na solarze zarabiałem, tylko wtedy na dwa boty leciałem, dzień i noc, oraz musisz mieć gildie, eq przynajmniej+6.

h6IduA1.png

Pasjonat
Opublikowano

Według mnie to się nawet opłaca. Włazisz do v2 , expiące tam osoby zazwyczaj nie podnoszą itemków , więc zbierasz te itemy (najbardziej opłacalne są dzwony , więc całe eq dzwonów sellasz handlarce i masz 2kk około).

ja jestem dość leniwy , więc takimi sposobami preferuję , bo mi się nie chce dropa do m2 robić xDD

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Na 35 lvlu to ja bym raczej polecił Ci ogonki z + dropić jeśli oczywiście masz eq... Jeśli to nie najlepszym rozwiązaniem będą metki w m2... Szybciej kasa się znajdzie niż ze zbierania w v2... ;)

Opublikowano

Na 35 lvl'u lepiej pustynia i ogony węża z +. Nie opłaca się iść do v2 zbierać, bo musisz spota rozwalić. : D

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...