Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy początek z Metin2

brw

Rekomendowane odpowiedzi

Pomocnik
Opublikowano

Siemanko

2 lata temu przestalem grać w Metin2. I teraz sie zastanawiam czy opłaca się grać na PL'u ? Wprowadzili jakieś zmiany [exp, itemy itp]

Proszę o odpowiedz czy opłaca mi sie zaczac gre na PL'u.

Pozdrawiam

Opublikowano

Od tamtego czasu :

- katakumby

- kilka nowych itemków

-komnate smoka

- teraz będzie wielki update

wipek.pl

Opublikowano

exp ten sam tylko ceny dużo wyższe,itemy są tam jakies nowe ale na 80-90lv ;p i jakieś tam inne ulepszacze

Opublikowano

nowe wierzchowce, nowe mapy (Katakumby ala DT, Grota Wygnańców), potwory, eq, itemy, nowe wierzchowce (dosiadając je dostajesz określone bonusy), wprowadzili nieskutecznego hackshielda. Niedługo ma wypłynąć jakiś potężny update od Ymiru (Kostiumy dla postaci, paski gniewu itd.). Diametralnie zmieniły się ceny, jest mniej noobów a więcej wyskillowanych graczy. Teraz będą łączyć serwery (np. serwery 1-4 zostaną scalone i powstanie jeden).

57199140501148694665.png

Opublikowano

Moim zdaniem nie opłaca się grać. Masz naprawdę szeroki wybór spośród prywatnych serwerów, znajdziesz na pewno coś lepszego. Na plu wydajesz za dużo kasy na IS, po prostu nie ma sensu gry.

A coś podchodzącego pod pla też znajdziesz w prywatnych serwerach np. balmora, ravia.

Opublikowano

Ja również, po dość sporej przerwie mam zamiar wrócić do PL'a, chciał bym się dowiedzieć jak najwięcej na temat hackshiled'a, hacków i botów.

Opublikowano

Ja również, po dość sporej przerwie mam zamiar wrócić do PL'a, chciał bym się dowiedzieć jak najwięcej na temat hackshiled'a, hacków i botów.

Hacków jest od groma na PL`a, expboty, wszystko jest co trzeba. Hackshielda da się obejść, także chcecie zaczynać na plu z hackami to macie szeroki asortyment. :)

Opublikowano

w Metin2 PL:

- nowe fryzury

- nowe wierzchowce (mega wierzchowce, zwierzątka)

- nowe zbroje na 80 lvl

- Piekielne Katakumby

- Nowa biżuteria, hełmy...

- Nowy Boss: Azrael

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie graj już na pl'u no chyba że wybierzesz serwer 26 Solar w miarę tanio ale jeżeli chcesz używać hacków to to nie jest dobry serwer na to gra dużo graczy itp: Zagraj na prywatnych serwerach jest ich do ,,wyboru do koloru,,.

Opublikowano

Ja grałem ostatnio od zera na solarze, spoko się gra, ale z przyczyny kowala już nie gram ;p

Myślę, że jak chcesz się trochę pomęczyć to spokojnie będzie się fajnie grało. Ja jednak na Twoim miejscu wybrałbym Priv i bardzo gorąco polecam Draenor.

@UP na przepustki nie trzeba wydawać kasy na IS, bo bardzo dużo ludzi sprzedaje je w sklepach i to za śmieszne pieniądze bo 1kk na Solarze

Pomogłem Ci? Napisałem fajny post? Kliknij Lubie To.
lew4.png

Opublikowano

Ja Ci nie polecam grać, za dużo hackerów, coraz więcej noobków. Ale jak wolisz.

G00D, bez is też da się grać. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Ja zamiast PL'a bym polecił Ci już prędzej SG... O wiele lepiej się gra ze względu na eventy, ceny i raty podwyższane... Na PL'a już moim zdaniem nie opłaca Ci się wracać chyba, że chcesz szybko wbić lvl i sprzedać chara... ;)

Opublikowano

A czemu sie nie opłaca, jak chce grać dla zabawy poznać nowych ludzi to zawsze jest czas na rozpoczęcie gry. Jeżeli zamierza grac z haxami to nie bedzie na straconej pozycji i wcale nie musi wydawac pieniazkow na IS :)

Opublikowano

A czemu sie nie opłaca, jak chce grać dla zabawy poznać nowych ludzi to zawsze jest czas na rozpoczęcie gry. Jeżeli zamierza grac z haxami to nie bedzie na straconej pozycji i wcale nie musi wydawac pieniazkow na IS :)

Zgadzam się z tobą

@TOP

Jeżeli ci się chce to graj, przynajmniej łatwo nazbierać kasy na potki i podkówanie itemków.

h6IduA1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...