Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie][PS3] Fifa 12 PAD Bez analogów.

headkevin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam takie pytanie chciałbym zagrac z kolegą w fife 12 dziś już próbowalismy, lecz problem że on ma pada z warzywniaka za 15 zł i ma tam wszystko tak samo jak w padzie od ps3 tylko niema analogow i trza zrobic tak żeby dało sie sterowac na strzałkach wie ktoś jak ? ; ]

Opublikowano

Nie,raczej pada z warzywniaka nie podłączysz do ps3 zwłaszcza że nie ma analogów... trzeba zainwestować w porządnego pada xD

random.jpg

Opublikowano

Nie,raczej pada z warzywniaka nie podłączysz do ps3 zwłaszcza że nie ma analogów... trzeba zainwestować w porządnego pada xD

Guzik prawda. Da się podłączyć pada innego niż te oficjalne od Sony. Wiem, bo już tak robiłem i działał. Nie chce skłamać, ale jak dobrze pamiętam, to był pad od Logitech oraz duża dawka szczęścia zrobiła swoje.

Opublikowano

Nie chodzi, mi czy sie go da podłaczyc czy nie bo oczywiscie sie da i działa bez zarzutów, tylko że w fifie steruje sie na analogach a tam niema analogów czaisz? ;p

Opublikowano

Nie chodzi, mi czy sie go da podłaczyc czy nie bo oczywiscie sie da i działa bez zarzutów, tylko że w fifie steruje sie na analogach a tam niema analogów czaisz? ;p

Wiem o co Ci chodziło, ale fakt, mogłem to dopisać. :P Tak jak wspominałem, zobacz na innym padzie(np. od Logitech) i zobacz. Mi działało bez zarzutów.

@edycja

@dół

Na allegro możesz dostać pada za niecałe 30 zł. Używamy, ale jednak.

Opublikowano

Raczej nie, ale i tak by mógł tylko w 4 kierunki biegać^__^ więc to jest bez sensu, lepiej kupić nowego pada są z analogami nawet za 20 zł

np tu masz:

http://allegro.pl/pad-do-ps3-dual-shock-3-joypad-playstation-pc-usb-i2494866457.html

RMCF

Opublikowano

Zwykłego pada nie z warzywniaka z analogami kupisz w monopolowym (czytaj carrefour) za jakieś 10-15 z zł ;f

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Temat wyczerpany + brak zainteresowania ze strony autora.

Zamykam.

8wjJf.jpg

by vPaN

exMod Konsole •  exMMT Montażysta

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...