Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zagrać przez net? jaki serv co i jak?

rooszeiry

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam jeśli nie tu czy głupie pytania itd. :) nie mam ochoty przetrząsać pół forum by dostać kilka odpowiedzi których nie udało mi się znaleźć jak na razie.

a mianowicie jak zagrać w minecraft bez neta i z netem, skąd pobrać by było dobrze ( nie mam zamiaru płacić xP)

grałem kilka chwil w minecraft ale otrzymałem gotowiec od znajomego i jakiś czas temu usunąłem więc mniej więcej podstawy znam. co do servera, tego nie próbowałem więc mam pytanie jak się dostać na takowy oraz czy ktoś może mi podać ( przeszukałem propozycje) servera na którym chodzi przede wszystkim o budowanie, najlepiej grupowe jakichś ciekawych obiektów itd. nie interesują mnie zbytnio inne możliwość jak rpg itd. proste budowanie z klocków pięknych konstrukcji najlepiej żeby było trochę ludzi z którymi miło było by spędzić czas na budowie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Pobierasz minecraft'a stąd:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/

i wybierasz opcję No-Premium.

Jak będziesz chciał zagrać na jakimś serwerze to musisz posiadać jego IP i wkleić w odpowiednią zakładkę. Publikacje serwerów znajdziesz tutaj:

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-minecraft-darmowy-launchergra/

Jeśli głównie interesuje Cię budowanie to szukaj serwera Free-Build.

ps: Nie prosimy o serwery. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...