Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

siora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a wiec jak w temacie mam w kosmos kurwaa wkurwiajaca siore jak to zjebane siostszyczki i lizusy maja przy mamusi jest Aniolkiem (za 5 gr) ale jak pujdzie sie zaczyna.... (wypierdalaj stad , chuj ci w dupe cwelu , ciota jebana i tym podobne) nie wiem co zrobc osobiscie mam 15 lat ona 13/14 dodam zeby nie bylo komentazy wyjeb jej ..... czy cos takiego jak dostanie sztuke w jape symuluje z 2 h ... az matka sie wkurwi i bedzie dla niej aniolkiem jak zwykle .... wiec pomocy dodam ze nie zabarzo mam jak ja przylapac bo niestety nie jestem na jej poziomie .... i nie chowam sie po kszakasz jarac szlugi ps(starsza wie ze jara)

POMOCYYY SORY ZA BLEDY...

@ EDIT

jedyne co pomaga to jak dostanie chita i muwie ze ja zniszcze :P

Opublikowano

chita ? muwie?

Popraw post bo praktycznie tego się przeczytać nie da.

To po 1

Po 2. Ogarnij się, nie wyzywaj siostry, nie bij jej, jeśli Ty jej nic nie będziesz robił to wątpię żeby to ona zaczynała

po 3. Zobaczysz za parę lat zobaczysz jak fajnie mieć siostrę

po 4. Jeśli faktycznie siostra Cię zaczepia, denerwuję to nie odgrywaj się na niej. Okaż trochę rozumu jako starszy.

Opublikowano

Włam się na facebook`a/gg czy coś i jej namieszaj. Masz raczej dostęp do komputera na codzień więc nie powinno być problemu. Wystarczy jakiś program który będzie zapamiętywał wciśnięte klawisze i zapisywał do pliku, ablo wysyłał Ci na e-mail ;)

Kocham mame

Opublikowano

Nie bierz tego za mocno do siebie, bo nie chcę obrazić Ciebie ani siostry, ale uwierz mi na słowo - w życiu każdego gimbusa (sam byłem gimbusem, nie ukrywam, że wiem to z autopsji) jest czas buntu, kłótni, sprzeciwu rodzicom, nauczycielom itd.

W tym przypadku jak bardzo często się zdarza, dochodzi do konfliktów między Tobą a siostrą, bo jesteś dla niej najlepszym ogniwem do wyżycia się.

Dodałbym też, że dziewczynki w tym wieku mają na prawde bardzo nasrane w głowie. Zaczynają się na poważnie przekształcać w kobiety, a to niestety trzeba zrozumieć, wytrzymać przyjmując na klatę.

Niestety, ale zakres możliwości działania jest w tym przypadku bardzo wąski. Staraj się jednak nie odpowiadać na jej idiotyczne zaczepki, to dziewcze jest jeszcze bardzo niedojrzałe, zrozum to.

Jeśli będzie to bardzo, bardzo uciążliwe, możesz zagrać bardzo ostro, uderzając w czuły punkt, np. faceta który jej się podoba, bo mniemam, że na pewno taki jest.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

UP@

Nie zgodzę się.Sam mam 14 lat i nie chcę się chwalić (choć zaraz to zrobię chcąc nie chcąc o.O), że umiem pochamować swoje emocje i nie dać się złapać w pułapkę dojrzewania.Znam sporo takich osób, więc nie jest to żadną trudną rzeczą do zrobienia.

@Do autora

Najlepiej nie zwracaj na nią uwagę albo spróbuj ją uspokoić.Możesz spróbować porozmawiać z nią.Nie wytykaj jej błędów.

No i przede wszystkim opanuj WŁASNE emocje.

Opublikowano

Co prawda nie mam Siostry z którą bym dorastał ( mam 2.. maja po 25 lat) ale mogę Ci poradzić tyle.

Najpierw sam się uspokój, potem idź z nią pogadaj, a jeśli to nie pomoże musisz tak jak napisał M@niek

Zacząć ją olewać lub uderzyć w czuły punkt czyli w jej miłość :) (Kolesia ktory jej sie podoba)

r718w5.png

Ludzie używajcie Alt'a, bo chyba jest różnica w tym czy robimy komuś "łaskę" czy "laskę"

:)

Opublikowano

Sama mam brata, który ma 13 lat i jest takim tępakiem, że szkoda gadać.

Mając 18 lat, trudno mi jest mu odpuścić, więc trochę rozumiem. Prawie zawsze się odgryzam, lecz lepiej skutkuje ignorowanie.

Ja już się przyzwyczaiłam, że jestem tą złą, on aniołkiem. I szczerze mam to gdzieś. ^_^

Mam tylko cichą nadzieję, że z wiekiem to przechodzi, chociaż nie wiem ile może to trwać '-'

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Ja mam siostrę 8 lat istne piekło z nią, teraz jest na wakacjach więc niesamowity spokój i niewiarygodna cisza.

Łazi i mówi do mnie "Debil, Pipa" i.t.p. ile razy dostała odemnie strzała w łeb, albo w mordę i nic.

Starzy krzyczeli i kara na kompa, mam o tyle zjebanie że siora z bratem trzymie i brat taki sam debil xD

Wiesz co wymyśliłem?

Olewanie ich, im więcej ty lejesz swoją siostrę tym bardziej ona cię wkurwia, zamiast przypierdolić w czachę,

kup se worek i jebnij we worek. Bo chuja da takie jej docinanie, jak powiesz do niej:

- Ty szmato

To ona to wkrótce wykorzysta i będzie ciebie wkurwiać i łazić, gadając "ty szmato".

Masz rodzinę blisko? Powiedz Matce że idziesz do cioci, czy do babci nocować dopuki ona nie zrobi porządku ze siostrą.

Jestem najstarszy z rodzeństwa i tak to jest ze najstarszy ma zawsze przejebane i pod górę, jednak trzeba potrafić nieźle manipulować rodzicami.

Gdy brat miał urodziny matka mu zrobiła imprezę, ale mi nie chciała. Zjechała się cała rodzina, ja się wkurwiłem i wyjechałem na rowerze, wróciłem wieczorem.

Wtedy rodzice pierwszy raz mnie poważnie z bratem wkurwili, miałem ze 12 lat :D

Chuj mnie obchodziło czy ktoś z powodu mojej nieobecności ryczał :D

Jak siostra ma NK, FaceBooka, GG czy cokolwiek innego, znajdź jej hasło i za każde wkurwienie usuwaj po jednym znajomym :D

Ostro się wkurwi jak zauważy że z 200 znajomych ma 50 ;D

Ja bratu usunąłem NK, zablokowałem dostęp do kompa hasłem, starzy dali mi szlaban i powiedziałem że dopóki on się nie zmieni to ja też się nie zmienię.

Ze względu na to że jestem też starszy, rodzice często proszą mnie o pomoc w pomocy rodzeństwu w zadaniu domowym.

Więc mówię jak mnie brat, czy siora wkurzyli, że im nie pomogę, bo się źle w stosunku do mnie zachowują i mówią do mnie debilu itp oraz przeklinają,

starzy po usłyszeniu tego dają im szlaban ;d

Ale u Cb dobrym sposobem mogłoby być wkurwienie siory i nagranie jak klnie i cię obraża i odtworzenie to rodzicom :)

tylko zazwyczaj w takich sytuacjach młodzi się wytłumaczyć umią, ale jakbyś ty klnął to zapewne dostałbyś po mordzie tak jak ja.

Starzy młodym tylko palcem pokiwają...

No nie wiem stary lipa troche z tymi młodymi, no ale co trzeba żyć.

Ostatnio mi brachol powiedzial ze bede u niego zebral o kase... jak go pizgłem w łeb to się poryczał i powiedziałem a ty będziesz mnie błagał o litość :D

Opublikowano

Konlflikt pomiędzy braćmi to najgorsze co może być tak mnie ojciec nauczył, mój ojciec i jego brat od paru lat mają wojne ze sobą a poszło na weselu o to że mojego Ojca brat uderzył swoją żonę, wtedy ojciec się wkurwił i mu wyjebał kilka sztuk, od tej pory wojna, najlepsze jest to że mój ojciec jak był mały brał na siebie wszystko, nawet poszedł do wojska bo brat jego by nie wytrzymał ( wtedy nie było takie wojska że gówno robiłeś tylko katowali i to równo ludzi ), wszystkie rzeczy ojciec ukrywał przed rodzicami żeby on wtedy wpierdol nie dostał a teraz ten chuj mu się tak odwdzięcza..

Ale do czego dążę, powinniście się szanować z braćmi i siostrami bo nigdy nie wiadomo co przyniesie wam przyszłość, brat to brat, powinniście być zgodni nawet jeżeli to siostra, bo życie w przyszłości może dać w kość.

Opublikowano

Moja mama ze swoją siostrą, też się nie lubią bo poprostu, rodzice zwracali uwagę bardziej na siostrę mamy bo była najstarsza, a moja mama średnia bo ma jeszcze młodszego brata, jednym słowem środkowy ma zawsze przejebane... ja mam 2 młodszych braci, jak mnie wkurwią, to ide do pokoju a jak przyjdą to dostają "kopa" za drzwi i pa pa, wyjebka, poprostu ignorowanie, najlepiej wymyśl tekst jakiś godny dużego IQ co ją zmiażdży i się odpierdoli, ja tak robiłem na swoich i bez słowa wychodzili xD

Opublikowano

Ona traktuje cie ja rowiesnika wiec ie nie dziw. Jak pokazesz jej ze jestes starszy to cie zacznie respektowac. Ja znalazlem sposob na takie.cos przyprowadzilem swoja dziewczyne zaczela sie z nia bawic i mialem pozniej spokoj. Tylko.sie.pytala. kiedy.znowu przyjdzie

Opublikowano

nieznasz jej..... to jest DIABEL!

no to w takim razie nagraj to co ona do Ciebie mówi na telefon i puść mamie - zadziała ;)

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Zachowaj się jak mądrzejsza osoba :). Zignoruj wszelakie zaczepki, poszukaj wspólnego języka. Niestety jestem jedynakiem, stąd ciężko mi podać identyczną sytuację. Jednak w przedszkole miałem podobną, bardzo podobną.

Nie lubiłem się z jednym kolegą, dokuczał mi, prowokował mnie.... Do tego zawsze ja byłem "ten zły". Dzięki ignorowaniu jego zachowań kierowanych w moją stronę oraz normalnej rozmowie dziś jesteśmy dobrymi kolegami :>.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...