Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jakim Kodem Są Szyfrowane Hasła

Siera

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Jakim kodem sa szyfrowane hasla w MySql

I na jakiej stronie mogę kodowac/dekodowac ??

Poleci 5@

Były Moderator Metin2, kiedyś z obowiązku, dziś dla rozrywki.

icon-social-apple-outline-64.png

Opublikowano

TO CZEMU JAK: WPISUJE 12345 TO MI TAKIE COŚ WYSKAKUJE 827ccb0eea8a706c4c34a16891f84e7b, A 12345 JEST TAK: *00A51F3F48415C7D4E8908980D443C29C69B60C9 ??????????

Opublikowano

KURWA CHUJA PRAWDA! WYBACZCIE ZA SLOWA ALE NIE MOGLEM ZTEGO. ONI WAS W CHUJA ROBIA ;/ . Nie wierzycie mi ? . To wpiszcie te haslo co macie wbazie "12345" i przekodujcie na md5 i porownajcie wynik z tym w bazie?! bedzie inny!....

;/ ZAL MI TAKICH IDIOTOW CO SCIEMNIAJA.

p.s: jesli naprawde chcecie kolegom i sobie zmienic hasla to polecam tutek podpiety w podpietych. Zrobicie taka stronke reje i byle co w login ale haslo te co potrzebujecie . no i potm w baze i przepisujecie kod i haslo na swoje ;] i kasujecie rekord ktory wam dal haslo.

Opublikowano

Pan Zagłady@@

Autor się pytał i dostał odpowiedź. A ty nie jesteś tu najważniejszy i daj sobie spokój z tymi komentarzami. W wielu postach nazywasz ludzi idiotami. Jak czegoś nie wiedzą to się pytają. Chyba proste, w końcu po to jest to forum.

Wracając do tematu, czy aby napewno jest to md5? Każdy dekoder md5 szyfruje tak samo. A w Navicat jest inaczej.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...