Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] W co iśc arta czy medy

wunderbaum123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jeżeli medy to moim zdaniem musisz mieć jakiegoś znajomego, który też leci w medy i wtedy razem pykacie i zrobice każdego, sam jako med szczerze mówiąc dużo nie zrobisz, chyba ze trzymasz sie z tyłu, co mija sie z celem, medami poprostu okrąża sie wrogą i zgniata :D

Opublikowano

Tzn. arta wcale też nie taka spokojna , bo gdy za 3 razem jednego gostka nie trafisz to czasem nerwica mnie bierze :P

Ale arty zazwyczaj na takich low tierach powiedzmy III-V to zazwyczaj wychodzisz mnimum 1-2 fragi , wyższe tiery zawsze mi tam też jakies fragi wpadną , oczywiscie troche ciezej ale spoko.

W medy możesz isc , ale to przygotuj się na ciężką grę.

Opublikowano

Ja napisze..arta! S-51 chyba najlepsza jak t6 (wedlug mnie, zeby nie bylo). Troche maly zakres ruchu lufa wymusza ruch calym czolgiem co sie odbija na celowaniu.

Co do t-43.....taki ht a mt, pancerz meda, szybkosc oraz zwrotnosc. Z dzialem 100mm cos fajnego ale to dzialo zastapia 85 (nie wiem jakie staty- na tescie mozna podejrzec) lub dzialo 122mm z ht wiec...tez mozna uszkodzic choc imo medy to powinno isc w parze predkosc dzialania tanka+ dzialo -mniejsze obrazenia za to szybko strzelne ~co 7sek. ze 122 chyba ok ~11sec.

Opublikowano

graj tym co lubisz opisze ci w paru słowach te pojazdy

s-51 kop 600 ze splashu możliwość walenia z pp długi reload słaba mobilnośc

t-43 przyzwoita mobilność w pathu 7.5 zabiorą mu 100mm i to go zabije

wybierz s-51

Opublikowano

t-43 może mobilność spoko , ale reszta masakra, jak dla mnie jest to najgorszy czołg z tego ruskiego drzewka :P

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

moim zdaniem idz w t-43 wczoraj go kupiłem i mam Wszystko Stockowe i przebijam z łatwością T-29 ^,^ A gdzy Ulepszą 85 to nwm bo nie grałem na testach

Annony_sygn_bySFG_01a.jpg

Syga by SofarGone

Opublikowano

Zależy od tego czy wolisz stać w miejscu (kampić) i rozwalać wrogów jednym strzałem (reloading 30 sek - 1 minuta : P ) , czy siać zniszczenie z bliska i unikać kontry przeciwnika. Oczywiście to pierwsze to arty, a medy to to drugie : )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...