Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop świadectw "megazwierzątek"

Nrezz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tydzień czasu od 19-21 biłem metiny w m2 moim dropkiem 35lvl (prez te 2 godziny ubijam około 30 metków) i nic. Dobra, mówie sobie przerzuć sie na best kapitany. Dropie je już 4 dni dropkiem 35lv, mam min. 3 z każdego respa od 19-21 i nic... Znacie jakis lepszy sposób na dropnięcie tego swiadectwa niz is?

Do dyspozycji mam:

dropka - 35 body, 260 defa, aura i berek m1, 6,5 k hp,700 ataku, za 2 dni robie na nim boja

głowna postać - sura bm 61lv, militar, 14,7 k hp, 540 defa, atak z militara 780

Opublikowano

Też tak miałem. 65LVL'em z rekawica przez tydzien tłukłem i nic :/ Stworzyłem nowe konto, wbiłem 35, założyłem eq, przez dozo przeniosłem rekawice, i poszedłem na Doline bić metiny. Za 2 razem dropł. Później już było gorzej, cos co ok 2/3 dzien dropił :/ Ale o wiele lepiej sie dropiło niż na sohan. W Red Lesie sie jeszcze lepiej dropi, lecz zawsze ktos mi ,,pomoze''. Wiec polecam Tobie doline.

Opublikowano

Na doline, tylko ja gram na solarze. W godzinach dropu tych wierzchowców jest tam masa ludzi.

Też gram na solarze, znaczy się grałem. Trzeba sobie radzić. Najlepiej przed 19 metka juz szukac. Cóż, jak ktos Ci ,,pomoze'' to jest juz troszke mniejsza szansa ze dropnie, ale zawsza szansa jest.

A ksuj.. :) Co Ci szkodzi? Moze sie uda i dropnie.

Opublikowano

Powiem Ci, że zacznij szukać od 19:00. Jak znajdziesz sam to się cieszysz, ale wysokie prawdopodobieństwo, że ktoś przyjdzie i zacznie Ci ksuć, ale możesz TY robić to samo więc jak widzisz jak ktoś bije to też idź ksuć. + Zrób bojowca na dropka. Zawsze jest jakaś szansa, że dropnie Tobie, a nie tamtej osobie co biła pierwsza. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

na Twoim poziomie bicie metka na 35 lvl jest dobrym sposobem, lecz jest takie coś zwane "pech", więc musisz trochę pobić metki, może dropnie.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...