Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]C9

Jessica.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

;)

Opłaca grać się w tą grę ?

Gra strasznie przypomina mi Vindictus'a, który znudził mi się po 2 dniach, a szukam czegoś na dłuższą metę.

Jak możecie, to wypiszcie mi wady/zalety, i powiedzcie, czy mnie wciągnie, bo jak mówiłam Vindictus po 2 dniach się znudził.

Pozdrawiam Jessica, i z góry dziekuję za odpowiedzi ;).

3ccee6379259f.png

KidMod Smite | TVD Fan | 90210 Fan

Opublikowano

Jak chcesz grać sama , to nie polecam .

Musisz mieć z kim pogadać i się z kim bawić bo "solo" znudzi ci się po wbiciu 11-14 lvl.

Polecam wejść do jakiejś po żądnej glidli z Ts'em i z nimi sobie gadać. (gra nie jest szczytem możliwości technicznych bo to tak naprawdę jest plagiat gry która wyszła 3 lata temu (odejmij "seal" od nazwy i poszukaj w google z datą 2009).

mirajane_tag_by_raaims-d4f56kb.png

Komp:

Procesor: i5-4670k , Karta: Asus GTX 780 Ti , Płyta: ASRock H97 Perf. Cooler CPU: Raijintek NEMESIS

Opublikowano

@up

Solo się znudzi? Nie bardzo coś myślę.

Grę opłaca sięJAK NAJBARDZIEJ, świetna grafika, bardzo rozbudowana, grałem w obie gry i C9 jest o niebo lepsze. Przypadnie Ci do gustu, ponieważ mimo tego, że są całe dungi, przypominające Vindictusa, to gra jest inna, i o wiele lepsza, czy wciągnie? hmmm. mnie wciągnęło, wiele ciekawych rzeczy, enchanting, ciekawe dropy, dużo polaków. Polecam. ;)

Opublikowano

Potwierdzam słowa Pexiaka fajna gra tylko trzeba się nauczyć w nią grać gdzie co jest i jak grać póżniej leci z górki :)

Opublikowano

Bardzo fajna gra, świetna oprawa graficzna, bardzo dobrze jest ta gra rozbudowana i jest lepsza od Vindictusa i w ogóle nie jest to, to samo. Polecam Ci jak najbardziej, a ja dopiero sam zaczynam i gram sam bo nie mam z kim, ale może ktoś się znajdzie. :)

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...