Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Trainer 17/07/12

CS011

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up NFSW nie ma chyba żadnego HackShielda, więc chyba bana nie dostaniesz, chyba że ktoś cie zgłosi. Lepiej nie używaj np. tankmode na jeździe dowolnej. Graj na hacku tylko na pościgach dla jednego gracza.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

to F10 nie do końca działa, różne są tego skutki, raczej nic nie zrobisz, chyba, że będzie inaczej działało pod innym samochodem xD

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

przecież diamenty było widac i bez F11 w poprzednich wersjach.....to po co ono teraz ???

a i F10 to porsche jak w wersji i początku czerwca jest zajebiste...

Opublikowano

Ten trainer jest z kolejnym wydaniem coraz lepszy, wciskam na początku wyścigu speed hacka, jestem 1, wyłączam, jade..... jak ktoś wyprzedzi wciskam na chwilę i koleś się pyta"WTF?! You are very fast!" hahah. No powiem wam, że takie coś się przydaje, a przypału nie ma. Tak poza tym to koleś jeden miał to samo co ja ale ja miałem więcej Vmax i nie ogarnął chłopak xD F10 raz działa raz nie więc się nie trudź :)

stasiu956.png

Opublikowano

hack zarabisty tylko speed hask mogl by byc na 5 na klawiaturze numerycznej bo jezli osoba ma lapka to musi zrobic kabinacje przyciskow a to utrudnia

Opublikowano

a jeśli chodzi o F10 to trzeba tak po włączenu Gry NFS WORLD i jak się już ładuje żeby przejść do kryjówki najpierw trzeba nacisnąć na klawiaturze ALT + TAB Potem włączamy F10 i przechodzimy do jazdy dowolnej i mammy PORSHE na stałe :) (znaczy tylko jak mamy włączonego Hacka) z góry DZIĘKUJE . Można o LAJKA :) ?

ZBIERAM LIKE !!!!!!

Opublikowano

F1-tank mode: zwiększa masę samochodu i wszystkie samochody, znaki drogowe nie są dla ciebie przeszkodą,

F2-wallhack: przelatujesz przez ściany, pamietaj, że możesz utknąć

F3-ghost: przelatujesz przez wszystkie obiekty w grze np znak drogowy, samochody itp

F4-pursuitmaxlvl: nie sprawdzałem ale wychodzi na to, że masz 5 poziom poszukiwań przez policję

F5-freezecamera: kamera stoi w jednym miejscu tam i będzie stała dopóki nie naciśniesz jeszcze raz, nie podąża za samochodem

F6-infinitepowerups: nieskończone powerupy czyli np nitro, moloch itd

F7-fastpowerups: nie trzeba czekać na odnowienie powerupów(z F6 daje rade :P)

F8-ignorestartsync: 3 sekundy do startu ma każdy, ale ty je pomijasz xD

F9- nie wiem

F10-carhack: podobno zamienia Ci samochód na inny po użyciu, ale nie na stałe

F11-treasurehack: pokazuje, gdzie są diamenty

page up- nie trzeba tłumaczyć :P

stasiu956.png

Opublikowano

a co to za bug ? jak się go robi ? :P

Zapewne o ten:

http://www.mpcforum.pl/topic/622831-tutbug-na-podwojna-kase-i-exp/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...