Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Expienie mentalem s. draenor

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema na draenorze zdecydowałem się grą mentalem (już 57lvl) mam silne na m6 duchowe m4 (w dozo mam księgi żeby wbić silne ok na m9 i duchowe m7 ale nie mam egzo i rad) mam 13,5k hp siła wymaksowana i teraz daje w wit na koniu mam 550 defa moja postać trochę wolno nawala mam riba +9 20 sr potworom w v1 wale około 500 z buffem na spocie szponów nie daje rady jak i w świątyni na tych stworkach gdzie są straszydła te mniejsze żaby i te silne ezoty ( buff skile m1 26% dają) więc co mam polepszyć w co dawać i gdzie expić? jak wbije 61 to założe tarcze +9 na 61 lvl bo mam na 41 +6 to będzie więcej defa... możecie też napisać dalszą część jak w pvp na wyższym lvlu jak mental daje rade i czy z silnym na g1+ postać się będzie przewracać?

Opublikowano

Z silnym na G1 już się nie przewraca, także zostaw na G. Spróbuj dobić ten 61 na tych żabach, potem jak wbijesz 61 założysz tarczę i dobij silne na G i idź do lochu pająków.

Staty dobrze rozkładasz, nie wiem co masz w eq także nie powiem co polepszyć.

Opublikowano

Musisz dać jakoś radę. Najlepiej to HP, kryt omdlenie. Jak dużo yang chcesz czy czegoś tam, bo nie grałem na tym serwerze to mozesz do butów, naszyjnika, tarczy dodać bon 20% na yang.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...