Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-TuT] Jak zagrać w C9 ?

Gość Pexiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, w tym tutorialu napiszę jak zagrać w C9, ponieważ wiele osób piszę, że nie wie ile waży, skąd pobrać itd.

Zaczynajmy!

Wchodzimy na tą stronę

c9.webzen.com

Klikamy w zakładkach w opcję Download, i wybieramy z listy Download client.

khhu.jpg

Wybieramy nasz kontynent, czyli europa, I klikamy w wielki zielony przycisk "Full client"

orow.jpg

Client waży 4,7 gb więc nie mało

GRA JEST DARMOWA!

To tyle dziękuję, tutorial dla ludzi którzy bardzo chcieli zagrać, ale nie wiedzieli gdzie ściągnąć.

:)

Opublikowano

Jest darmowa, nie ma co się bać, istnieję lub będą istnieć mini opłaty, za jakieś tam itemki, już zapomniałem czy wprowadzono ty, czy nie. ;)

Pasjonat
Opublikowano

Ja bym do tego TuT'a dodał jeszcze jak się zarejestrować , bo tak to trochę ubogi nie obrażając.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Będzie opłata, ale nie obowiązkowa tzn. coś takiego jak is w metinie, płacisz otrzymujesz przedmiot :)

Na pewno w webzen sklepie znajdą się poty na stamine :D

A tut taki sobie, mało zawiera :D

Opublikowano

IS na całe szczęście nie jest przesadzony. Są jakieś "ubrania" które zmieniają wygląd i można do nich dokupić jakieś runki, które nieznacznie zwiekszają parametry naszej postaci. Jak narazie można spokojnie grać za Free. :)

4.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Nawet interesujaca ta gra, tylko chcailbym sie zapytac o co chodzi z ta stamina ? Bo nie wiem czy oplaca mi sie sciagac 5 gb jak mi sie gra niespodoba :D. Z gory dzieki za pomoc.

Opublikowano

Gra jest płatna ?

sygnamz.png

Start serwera 24.08.2012r.

Dołącz do naszej społeczności już dzisiaj i twórz świat razem z nami - Reinor.pl

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Więc tak stamina jest niczym iinym jak Limitem na dungeony za każdy , Dungeonem stamina spada ci o 3-10 staminy za dunga jeżeli stamina spadnie do 0 nie możesz Wejść na dunga ale też jest booster Stamina która pokazuję się po Wykorzystaniu staminy , Booster to to samo co Stamina tylko po wykorzystaniu jej , Boostera na początku jest 250 Resetuje się on w sobote o godzinie 17 jak stamina

więc to wszytko na temat staminy a i sroki że tak chaotycznie napisane

@@EDIT@@

Stamina resetuje się codziennie o 17 naszego czasu by nie było ;p

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

• 3 lata później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...