Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Solar - gramy od nowa (za odp. nagroda)

UMN

Rekomendowane odpowiedzi

Pasjonat
Opublikowano

Pytania:

1.Jak będę grać na solarze (s26) to najpierw zrobić dropa , na którym będę dawać tylko w 2 skile (aura , berek) i zrobie boja i zacznę dropić w m2 czy najpierw tam wbić na głównej postaci jakiś lv i potem dropić dropem? Chodzi o to czy najpierw zrobić dropa czy główną postać?

2. Body będzie dobry do grania na głównej postaci? Jak nie to kim grać?

3.Mogę też zarabiać tak , że wejdę do v2 i będę zbierał pierdołki , które lezą na ziemi i będę sellał?

Nagroda 2like

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Na poczatku rób dropa i zarób na podstawowe eq na głównej postaci. Nie graj bodym, nie jest też dobry a ma drogie KU.

Możesz, tak jak kolega wyżej zbieraj dzwonki i sprzedawaj u handlarza, ceny są niskie, także za całe eq dzwonków już masz sporą ilość kasy. :)

Opublikowano

Pytania:

1.Jak będę grać na solarze (s26) to najpierw zrobić dropa , na którym będę dawać tylko w 2 skile (aura , berek) i zrobie boja i zacznę dropić w m2 czy najpierw tam wbić na głównej postaci jakiś lv i potem dropić dropem? Chodzi o to czy najpierw zrobić dropa czy główną postać?

2. Body będzie dobry do grania na głównej postaci? Jak nie to kim grać?

3.Mogę też zarabiać tak , że wejdę do v2 i będę zbierał pierdołki , które lezą na ziemi i będę sellał?

Nagroda 2like

1.Jak chcesz. Możesz zrobić Body 35lv i latać nim po m2. Uzbieraj na eq +7/+8 i stworz np. Mentala.-główna postac.

2.To zalezy od Ciebie, nie wiemy czy potrafisz dobrze grac i nie wiemy jak Tobie idzie z zarabianiem. Na s26 znam wiele osob co graja body 70lvl+ a maja aure m4, i nie wiele wyzej berserka. Twój wybór.

3.Dawno już nie byłem w v2, ale pamietam iż najtańsze dzwonki chodziły od 40k do 60k. Nie zbieraj hełmów, chyba ze z jakimis bonami. Nie zbieraj broni. Uzbieraj full ekwipunek z dzwonkami i u handlary ok 3kk wytrzaskasz... Dziennie aki zarobek by tobie wystarczał. Na fmsa+9 byś uzbierał szybko

Pasjonat
Opublikowano

Wykorzystałem limit , jutro wam dam lajki (oczywiście nie zapomnę).

Dzięki , czekam na następne odp.

7ba4ef2746a62.png

Opublikowano

Pytania:

1.Jak będę grać na solarze (s26) to najpierw zrobić dropa , na którym będę dawać tylko w 2 skile (aura , berek) i zrobie boja i zacznę dropić w m2 czy najpierw tam wbić na głównej postaci jakiś lv i potem dropić dropem? Chodzi o to czy najpierw zrobić dropa czy główną postać? Zrób dropa lub kup yangi na allegro i dopiero rób postać główną

2. Body będzie dobry do grania na głównej postaci? Jak nie to kim grać? Mimo to graj bodym, fajnie się gra po 60+ lvl'u

3.Mogę też zarabiać tak , że wejdę do v2 i będę zbierał pierdołki , które lezą na ziemi i będę sellał? Nie opłaca się, bo te lepsze rzeczy to inni biorą, a śmieci zostają na ziemi

Nagroda 2like

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

1. Najpierw drop żebyś pózniej mogł zaopatrzeć się w dobre eQ. Proponuje s25 gdyż na s26 jest tyle gówna ze metka nie znajdziesz wolnego :)

Najlepiej Chunjo w jinno najwiecej bydła.

2.Myśle ze bedzie bardzo dobry jeżeli nawet już bedziesz miał wyższy lvl postac doskonale się nadaje do zarabiania kasy (metin itp)

A co do ceny ku Za jakośc trzeba płacić /// możesz grać szamanem i kupować ku po 5k ale to będą gówna a nie skile .

3.To Jest dobre rozwiązanie jak zaczynasz gre bo zbierasz całe EQ itemków (1 slotowych) sprzedajesz u handlary i masz na poty . ;)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Opublikowano

1. Ja bym polecał odrazu zrobić 3 postacie, tzn. Główną, bufka i dropka. Expiąc ich razem w pt do 35lvl i pokolei każdemu zrób boja(opcjonalnie szaman koń). Sam tak zrobiłem i byłem później b.zadowolony, bo na głównej postaci nie musiałem już nic robić i dodatkowo miałem buffa, z którym odrazu po zrobieniu eq poszedłem expić.

2. Według mnie na głównej postaci powinieneś grać surą WP

3. Tak na początku może być, będziesz powoli zbieraj na eq dropka i potki.

h6IduA1.png

Opublikowano

1. Również nie polecam s26 z wiadomych powodów, ale zrobisz jak będziesz uważał. Drop na początek

2. Zawsze uważałam, że woj to najgorsza postać i nigdy tego nie zmienie powody? Wydasz kupe yang na eq za postać która ani to w expie ani też w pvp nie jest taka znowu pro

Polecam wp jeśli nie chcesz się aż tak długo męczyć z wbijaniem lv i dropem kasy na eq, bo jest dobra i w expie jak też na wyższych lv w pvp. Natomiast jeśli chcesz się trochę pomęczyć z expem ( chociaż uwazam, że aż tak źle jak sie każdemu wydaję nie jest...) to polecam daggera

3. Każdy sposób na zarobek dobry, na s26 może aż tak dużo się nie dorobisz na tym sposobie, ale zawsze coś.

Ps. Powodzenia

;)

fea.gif

Opublikowano

1. Ja bym polecał odrazu zrobić 3 postacie, tzn. Główną, bufka i dropka. Expiąc ich razem w pt do 35lvl i pokolei każdemu zrób boja(opcjonalnie szaman koń). Sam tak zrobiłem i byłem później b.zadowolony, bo na głównej postaci nie musiałem już nic robić i dodatkowo miałem buffa, z którym odrazu po zrobieniu eq poszedłem expić.

2. Według mnie na głównej postaci powinieneś grać surą WP

3. Tak na początku może być, będziesz powoli zbieraj na eq dropka i potki.

Też dobry pomysł ale na początku buff mu nie potrzebny :-)

Pomogłem ?

Jebnij

+

Chyba się nie boisz ? ;>

Pasjonat
Opublikowano

/Zakaz handlu

Napisałem na PW.

@TOPIC można zamknąć. Dzięki odpowiadającym.

7ba4ef2746a62.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...