Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem] cs's

Rocki star12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zakupilem cs's z 7-8 miesiecy temu lecz cos mnie wzielo na zainstalowanie go.

I tu o dziwu nie moge wbijac na serwery non steam. Zna ktos sposób na naprawienie tego bledu?

Mówię odrazu ze sa to wszystkie serwery cs'ns.

Posiadam cs'ns dziala bezproblemowo, fps 40-300

graphic.png
Opublikowano

w cs'a ns gram caly czas lecz cs's znalazlem u siebie w biurku, zapomnialem o nim bo na starym kompie mi nie chodził ( wgl sie nie wlaczal byl to grat )

i mam ten problem prosze o pomoc !!!

graphic.png
Opublikowano

Zainstaluj od nowa i patcha .

Patcha na steam?

Patche są tylko do nonsteama.

Problem dosyć dziwny. Spróbuj grę zaktualizować Biblioteka>Counter-Strike 1.6>Właściwości> Aktualizacje> Zawsze aktualizuj i kliknij OK.

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

Dobrze że pokazałeś, ułatwiłeś wszystko.

Connection failed after 4 reties.

W necie większość odpowiedzi dotyczyła non-steama i w ogóle one problemu nie rozwiązywały, ale znalazłem to:

This is a bug in the CS:S in-game server list filter. This problem apparently started after the 12/23/2005 Steam update for 64-bit processors.

Open up Steam and select "View" from the menu. Pick "Servers" to load the server list (not from the CS:S in-game menu). Click on the "Change filters" button in the lower left. Set the Game to "Counter-Strike: Source".

t123.jpg

The reason it fails after 4 retries is because the in-game server list does not filter out CS 1.6 servers, even though you're running CS:S.

Some people got rid of the problem by re-installing CS:S from scratch, but we don't have to resort to brute force to solve this issue.

W cytacie jest napisane, że musisz wejść do filtrów i zmienić grę na Counter-Strike: Source

Masz jeszcze taki filmik:

http://youtu.be/kb4pmQbqXLo

a_ap_rocky_signature_by_durty530-d5r6scd.jpg

Po za forum nie pomagam! Pomogłem? Daj

LIKE!

Opublikowano

w cs'a ns gram caly czas lecz cs's znalazlem u siebie w biurku, zapomnialem o nim bo na starym kompie mi nie chodził ( wgl sie nie wlaczal byl to grat )

i mam ten problem prosze o pomoc !!!

mógłbyś mi powiedzieć skąd go masz albo dać link do niego? Bo bym sobie zagrał :P

stasiu956.png

Nick z Battlefield 3: Stachu956

Nick w League of Legends: Cv8j

Nick z Need for Speed World: Cv8l

Nick z Call of Duty 4: Modern Warfare: Stachu956

Opublikowano

Na serwery NS nie wbijesz wbijesz tylko na Steam/Nonsteam lub only Steam :)

@edit

Hmm? NS- Non steam, a są serwery only Non steam .

Dlatego napisałem, że jak masz STEAM to nie wejdziesz na serwer ONLY NONSTEAM

Opublikowano

@nexores i Ty masz moda ? xD znaczy no moze zle zrozumiales z tym ns ;) jednak w cs1.6 ns oznacza tylko chyba non steam bejbe.

co do tematu hmm ja bym jebnal formata kompa :D a reinstalowales steama ? . Hmm dziwne to .

mouddd.png
Opublikowano

Re-instal steama nie pomoże . Miałem kiedyś też taki problem, Ja zrobiłem formata i pomogło

Opublikowano

nie chce was panowie gasić lecz formata miałem 6 miesięcy temu, a steama zainstalowałem 8 miesięcy temu, i po formacie także go zainstalowałem ale także lipa ;/

chyba nic z mojego steamka nie będzie < 90 zł poszło się jeb* > no ale nic swiat się na tym nie kończy ;]

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...