Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PBDO-Bot Demo

GameOverMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

BoxyBot to gówno jak dla mnie, puściłem go na DK do bety, a on jak zwykle na moich oczach na luzie przeleciał sobie przez środek DK i oczywiście pierdol% :(, jest strasznie niedopracowany. Co innego PBDO-Bot wcale DMG nie otrzymuje, a DK ciągle tak :).

PBDO-Bot ma codziennie 1 godzine za darmo i czy jak wskoczyłem na DK do bety nim to po upływie 1 godziny się rozłączy czy zrobi te DK do końca? Czy może całe wrota do końca zrobi?

obraz24.png

Opublikowano

Hmm... powinien zrobić je do końca. Chyba dopóki go nie wyłączysz to będzie działać dalej tak jak trial KBot/IBot :)

sygnaturaio.jpg

Opublikowano

LOL All DK były na żylecie po rogach rozstawione i kliknąłem stop w PBDO.

Później się loguję na mape bo z kamikaze chciałem je rozbić i proszę zostałeś zniszczony przez Kristallon :|.

obraz24.png

Opublikowano

to lepiej będzie jak boxybotem zrobisz do małych krych i od małych puścisz pbdobota i powinno ci starczyć czasu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

Opublikowano

Ja boxy bota przed każdą falą ustawiam żeby nie obrywał

Daje screeny co robie

Ustawiam taką odległośc aby nie obrywał i metodą prób i błedów tak jest :) oczywiście czasami nie trzeba zmieniac odległości od alienów ale ja musze szczególnie przy sibach i dk.

Ponadto można ustawic żeby w razie czego jak oberwie nie repał sie po stracie 5% hp tylko po stracie np. 30% hp

a wiec boxybot robi wrota ale trzeba sie nim umiec posługiwac :) ( Ibot i Kbot bez porwównania lepiej robią wrota ale sa płatne)

Jeśli pomogłem licze na "like" :)

post-616787-0-16265000-1342703682.jpg

post-616787-0-32830900-1342703694.jpg

Opublikowano

A jaką najlepiej dać odległość i gdzie ustawić aby się repał po stracie np. 30%?

Tak dokładnie to nie wiem próbuj jak obrywasz przy 350 odległośc 400-700

ja na siby ustawiłem chyba ok 600

co za problem ustawic najpierw 400 jak obrywasz to zmienic na 450 lub 500 itd aż w końcu bedziesz walił w alieny a jednocześnie nie obrywał...

Opublikowano

NO kurwa ja pierdole i ostatnie życie PBDO-Bot koniec czasu i ma wrota w dupie :(.

Nic straconego... pomyśl !? Mam nadzieją że to pierwsze podejście. Po 24h napisz do suportu że miałeś lagi i dostaniesz je z 3 życiami na tej fali co ostatnie życie straciłeś :D

Opublikowano

ja do pbdo-bota do tego darmowego niemoge sie zalogowa.. do gry..

pisze ze loguje... ale niewchodzi do gry.. to moje 1 uzycie. do lambdy..

1377774857-U369478.png

Opublikowano

juz dziala mam dziwne znaczki xD juz robi mi lambde 2h...

zaraz za alfe sie zabierze..

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...