Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Rombot Złote Jaja

MrHex

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Przerobiłby mi ktoś skrypt z rombota na złote jaja ? Chodzi o to ,żeby nie brał misji, tylko pasze, karmił, zbierał jajka i od nowa.

W necie nie znalazłem, sam probowalem, ale skończyło się to fiaskiem. Dodam jeszcze, że bot nie bierze questów, dlatego pisze ten temat.

Z góry dziękuję, jak ktos chce to będą lajki.

Juz sobie poradziłem.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

A wrzuciłbyś skrypcik jakim sobie poradziłeś z tym? :D

A jak nie to ktokolwiek byłby w stanie machnąć coś takiego? :P Byłbym bardzo wdzięczny :D (samo zbieranie jajec do 'usranej śmierci')

Opublikowano

Ale w tej paczce jest tylko skrypt Rock5 z wyłaczonym deliver, a mi bardziej chodziło o suchy skrypt w którym postac biega jedynie od paszy przez kury po jajca i tak w kółko. Nie chce żeby było choć słowem tam wspomniane o queście i Jenny Miller, bo skurczybyk jakikolwiek bym skrypt nie wziął do jajec, to sie stackuje biegając nonstop od main waypointa do Jenny próbując wziąć questa który nawet jest już wzięty (co ciekawe na innej postaci działa jak powinno, a ponieważ cały dzień sie nad tym męczyłem to się poddaję i chciałbym jedynie taki skrypt o jakim mówiłem na początku tego posta).

Opublikowano

Witam. Przerobiłby mi ktoś skrypt z rombota na złote jaja ? Chodzi o to ,żeby nie brał misji, tylko pasze, karmił, zbierał jajka i od nowa.

W necie nie znalazłem, sam probowalem, ale skończyło się to fiaskiem. Dodam jeszcze, że bot nie bierze questów, dlatego pisze ten temat.

Z góry dziękuję, jak ktos chce to będą lajki.

Juz sobie poradziłem.

w takim razie cls.

1359062624-U334301.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...