Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT][PServer]Jak Postawić prywatny server Warrocka.

mora1212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Juz jestem ku koncowi tylko o co chodzi z tym . To wyskakuje mi jeszcze w xampp .

17:25:51[main] WARNING: Your install directory contains spaces. This may break programs

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Też tak mam , nie wpływa to na działanie:P

Też tak mam , nie wpływa to na działanie:P

u mnie chyba wplywa albo nie dam rady tego zrobic nadal mi nie chce sie uruchomic mysql po chwili odrazu sie wylacza to co wczesniej sie dzieje ale chociarz pozbylem sie pando network to hujstwo blokowalo mi normalnie 1/2 kompa. ;-)

Opublikowano

A daj zdjęcie po próbie włączenia

17:32:23 [main] Initializing Control Panel

17:32:23 [main] Windows Version: Windows XP SP3 32-bit

17:32:23 [main] XAMPP Version: 1.8.0

17:32:23 [main] Control Panel Version: 3.0.12 [ Compiled: June 24th 2012 ]

17:32:23 [main] Running with Administrator rights - good!

17:32:23 [main] XAMPP Installation Directory: "c:\warrock eu\xampp\"

17:32:23 [main] WARNING: Your install directory contains spaces. This may break programs

17:32:23 [main] Initializing Modules

17:32:23 [main] Starting Check-Timer

17:32:23 [main] Control Panel Ready

17:34:32 [apache] Starting apache app...

17:34:33 [apache] Status change detected: running

17:34:33 [apache] Status change detected: stopped

17:34:35 [mysql] Starting mysql app...

17:34:35 [mysql] Status change detected: running

17:34:36

[mysql] Status change detected: stopped

Nie chce mi sie juz tych ss robic no kurde to tak samo jest jak wczesniej i w emulatorze tez sie nic nie zmienilo

Edit Nagram filmik i zaraz wrzuce

Opublikowano

Coś ci na 99% porty blokuje:P

To by pisal ze blokuj cos wszystko po wylaczalem . Powinno dzialac a nie chce. Nawet sprawdzalem i nic nie blokuje

Dobra szkoda bo duzo czasu zmarnowalem mi nie wyszlo odpuszczam sobie jesli ktos ma win xp 32 bit tak jak ja to same problemy. ;(

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/387840-tut-edycja-itemsbin/

Masz tutorial

baza danych -> mora1212 -> server -> moraWR zmieniasz na co chcesz.

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

kurcze 2 dni nad tym siedzialem bo errory itp a dalem rade z pomoca mora1212 ;p tylko jeszcze dodawanie broni itp i moze cos wiecej z tego zrobie tylko ram musze do kopma dokupic

Opublikowano

mam pytanko jeśli chce grac z kumplami na tym servie to każdy musi robić ten serv czy nie ??

Nie , tylko musisz miec klienta . I .. Zalezy jak chcesz czy hamachi czy dedyk . To nie taka prosta sprawa jak sie wydaje.

A i to nie jest jeszcze server jak to nazwales tylko czesc ktora jest opisana i co zrobic zeby to powstalo ;p

Opublikowano

Nie kapuję... Możesz zrobić V-Tuta?

Nie ma takiej potrzeby robic v tuta wszystko jest ladnie wyjasnione . Na ss wszystko widac to co sie czepiasz ;p hehehehe

Opublikowano

Te pliki nie są kradzione, są to pisane pliki, zasady narusza tylko... nic nie narasza chyba zasad. Przecież rak naprawdę zmieniamy tylko w hosts co kolwiek:P

kucyksygna.png

Lubisz to?

Opublikowano

A jak grać z kimś na servie? Ja np. go stworzę, a jak zrobić, żeby druga osoba mogła grać powiedzmy 1 vs 1 ze mną?

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

A jak grać z kimś na servie? Ja np. go stworzę, a jak zrobić, żeby druga osoba mogła grać powiedzmy 1 vs 1 ze mną?

Robisz pod hamachi server zmieniasz ip w paru miejscach tego ci juz nie powiem bo zaraz tu bedzie z 10 privow sam musze reszte swoich plikow ogarnac

jak pogrzebiesz to w 2 min dojdziesz jak ustawic na hamachi ;p

Error, gdy wchodzę w mora1212" i SQL, wklejam i klikam GO to wyskakuje

2wly1za.jpg

Cos z broniami jest nasrane tez takie cos mialem . Szukasz id do broni i code i dodajesz a jak sie walniesz przy emulatorze wywali blad .

i u mnie bylo cos 2 razy w klejone i dlatego ten blad byl ;p

Opublikowano

ej, a mam pytanie bo jeżeli ja postawie server to wejde na niego bez konta, czy musze sie jakoś zarejestrować , a jeżeli zarejestrować to jak . ? prosze o szybką odpowiedź , robie server hamachi .

obrazk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...