Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KIEDY BD TE ŁĄCZENIE serwerów

uGoreK1906

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tjw kiedy to bd miał to byc z tego co ja wiem w wakacje

Nikt tego nie wie. Ciekawe czy się uda jeszcze w tym roku...

Gdzie słyszałeś, że w wakacje? To są zwykłe bzdury wyssane z palca.

Opublikowano

Jakie znowu laczenie serwerow?Czyli np. Pandora z Diamond mt2?

Nie..

Np. mają połączyć S1, S2, S3 ze sobą. To taki przykład. Dzięki temu wzrośnie liczba graczy na poszczególnych serverach i nie bedzie pusto w m1 :>

Opublikowano

Pisze na officjalnym boardzie ... pod koniec sierpnia a poczatek wrzesnia testy.

Opublikowano

Pisze na officjalnym boardzie ... pod koniec sierpnia a poczatek wrzesnia testy.

Testy odbędą się na serverach UK i tam pierwsi wprowadzą. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem bez problemów, to u Nas zacznie coś sie dziać, ale to juz raczej pod koniec roku...

Opublikowano

Chodzi o PL?O lol i tak nie jest pusto.Wrecz przeciwnie.Np taki syrjusz.Biegam sobie ninja(nick Google2) po pelnym m1.Lagi nie raz jak cholera.A jak polacza to bedzie kurde 3k+ ludu.Jak na pandorze.Nie wyobrazam se wtedy OX

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Chodzi o PL?O lol i tak nie jest pusto.Wrecz przeciwnie.Np taki syrjusz.Biegam sobie ninja(nick Google2) po pelnym m1.Lagi nie raz jak cholera.A jak polacza to bedzie kurde 3k+ ludu.Jak na pandorze.Nie wyobrazam se wtedy OX

To Ty chyba nie grałeś na serverach np. s19, s23 i starszych. Na s25 gra w miare duzo graczy i z nim nic nie zrobia. Z s26 tez nic pewnie nie zrobia.

Opublikowano

Testy odbędą się na serverach UK i tam pierwsi wprowadzą. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem bez problemów, to u Nas zacznie coś sie dziać, ale to juz raczej pod koniec roku...

kurwa tepy chuju gowno wiesz to zamknij morde i nie siej zamętu denerwuje mnie takie cos gowno wie a uwaza sie za alfe i omege.

http://board.metin2....ce/#post9703514

Czytaj ^!

PISZE WYRAZNIE

Jednocześnie informujemy, że nadal pracujemy nad szczegółami. Pierwsze testy odbędą się prawdopodobnie między sierpniem a wrześniem. CZyli po testach max miech i to bedzie a nie pod koniec roku..

Opublikowano

kurwa tepy chuju gowno wiesz to zamknij morde i nie siej zamętu denerwuje mnie takie cos gowno wie a uwaza sie za alfe i omege.

http://board.metin2....ce/#post9703514

Czytaj ^!

PISZE WYRAZNIE

Jednocześnie informujemy, że nadal pracujemy nad szczegółami. Pierwsze testy odbędą się prawdopodobnie między sierpniem a wrześniem. CZyli po testach max miech i to bedzie a nie pod koniec roku..

Ale kogo obchodzą te testy??

Połączenie serverow zostanie pewnie zrobione po teśtach, ale na pewno po jakimś czasie. Nie wierze, aby tak się szybko z tym umigali...

A i się już nie tak nie bulwersuj..

@Down

Tak, a Ty pewnie wiesz lepiej?

Opublikowano

Wybacz ale jak ktoś gowno wie nie zajrzy do źródła i sie udziela i jeszcze zgrywa prze obeznanego to mnie coś trafia.

Opublikowano
Jednocześnie informujemy, że nadal pracujemy nad szczegółami. Pierwsze testy odbędą się prawdopodobnie między sierpniem a wrześniem.

Więc można się spodziewać połączenia we wrześniu/październiku ;)

1356721310-U739101.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...