Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DAjmondy

MrWirrLess

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam i proszę was o radę miałem 28dzień zbiorów i tu problemik czy warto waląc esemesa by to odnowić czy lecieć znowu od 1 dnia

Opublikowano

Nie, absolutnie nie warto odnawiać serii płacąc boosty, po 18 dniu może wylecieć wszystko, i niestety najczęściej są to umiejętności typu przedłużone nitro i powerup'y. Ja mam 22 dzień i nie zamierzam dzisiaj zbierać, bo chcę zacząć od początku, bo przez pierwsze 18 dni są gdzieś 4 karty z których wylatują dobre części.

@DOWN

Wiesz, kiedyś zbierałem do 50 dnia i od 20 wzwyż leciały mi same power'upy, raz tylko jakaś słaba część dropła.

Może faktycznie coś się zmieniło, bo wtedy nie było jeszcze tych skilli i części ultra, niewiem, być może masz rację.

Opublikowano

Niee, wtedy lecą same skille i power upy. Części extremalnie rzadko. Nie warto, zbieraj od nowa :)

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

a jedziesz na trainerze? bo masz do odnowienia tez to mialem trainera wylaczylem i juz moge normalnie zbierac jesli jedziesz na treasure hack to radze g offnac i zbierac diamenty bez niego :) mi pomoglo

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...