Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Różnica lvl'i a drop.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gdzieś słyszałem że najlepszy drop z metinów jest, jeśli między graczem a metinem jest różnica 8 lvl'i czyli np. metin ma 25 lvl a ja będę miał 33 lvl to będzie najlepszy drop ?

Czy to nie jest zależne od lvl'a ?

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

wg mnie to nie da ci lepszego dropu. Najlepiej dropić na niższym lvl'u od metka, bo i m większy tym mniejszy i gorszy drop

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Ja kiedyś testowałem i największa różnica między graczem a np. metinem nie może wynosić ponad 10. Maxymalnie może być 10lvl różnica.

Testowałem tak: Zrobiłem, bodego 35lv i biłem metki w m2. Spotkałem na 25lvl i go ubiłem i KU i KD dropiło.

Wbiłem 36 i od czasu do czasu potki dropły...

Wiec majac 35lvl i bijac metki 25 jeszcze cos dropilo.

Opublikowano

Aha;] a taki optymalny lvl na bicie metinów ( 3 rodzaje ) to 30/35 lvl ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No tak, a gdybym miał ( bo ma ) możliwość bojowca na każdym lvl'u ( gram na Draenor2 . i tam trzeba normalnie medale dropić żeby mieć bojowca, i główny zarobek to łowienie ryb i metiny ) to jaki lvl był by najlepszy ?

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

No jeśli na metki to i tak między 30 a 35 nie ma różnicy, ale nie przekraczaj granicy 35 lvla. Od 30, dlatego że już możesz mieć ribka czy fmsa.

Opublikowano

Aha;] a taki optymalny lvl na bicie metinów ( 3 rodzaje ) to 30/35 lvl ?

bij zawsze na mniejszym lvl'u, chociażby na 29. Najlepiej wtedy do bicia takich metków jest body, bo szybko rozwala metki, najgorzej mentalem i ninją

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Wedułg mnie na ten temat każdy ma inne zdanie tu pisze że 10lv różnicy tu że 12 ty że 8...

Więc dokładnie to się tego raczej niedowiesz.

Ja też mówie że max to 10lv że metek ma 25 a ty np 35...

sygna1q.jpg

Opublikowano

bij zawsze na mniejszym lvl'u, chociażby na 29. Najlepiej wtedy do bicia takich metków jest body, bo szybko rozwala metki, najgorzej mentalem i ninją

Nie trzeba bić na mniejszym, optymalne może być od 5 do 10 poziomów różnicy. Jeśli bijesz powiedzmy metka na 70 to najlepszy drop masz na 65 - 75.

Tak samo na tych metkach jest, nie ma różnicy bijąc metka 30 czy ma 29 czy ma 35. Tak samo poleci. A na pewno nie 29, bo nie założy broni ze średnimi, czyli będzie się męczył bić metki..

Opublikowano

No dobra. dzięki wszystkim za pomoc, zrobię bodego 30 lvl, będzie to optymalny lvl dla tych trzech metków .

Temat można zamknąć. - chyba że jeszcze ktoś ma coś do napisania to proszę bardzo.

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Mentalem to tak...

Ale ninją? Wedułg mnie najgorzej Mentalem i Szamanem może ma jakieś tam buffy ale na małym lv ma mało siły i słabe bronie...

sygna1q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...