Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nick w metin2

Frappi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej.

Ostatnio expie sobię w grocie a tu nagle podbiega gośiu co miał w nicku '' ? '' dokładniej to jego nick brzmiał '' Kow?l Ja wstawic znak zapytania lub inny znam do nicku? I czy dostanę za to bana?

Gdy napisałem do niego na pw to napisał ze nie wazne a więc widocznie to nie był jakis przypadkowy bug.

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Nie masz znaków wgranych na kompa, on zrobił to napewno na modzie i pewnie są to jakieś chińskie znaki, i tak jest za to ban.

Opublikowano

ţđĹ/ň??°šÔă? - takie znaki można wykonywać na klawiaturze numerycznej gdy trzymasz alt.

Na PL'u nie da się zrobić czegoś takiego, na jakim serwerze to widziałeś?

1356721310-U739101.png

Opublikowano

użył jakiegoś znaku, którego nie odczytujesz lub po prostu udało mu się wstawić do nicku literę polską np. "ą", "ę" itp.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Widziałem to na serwerze yitian2. :)

'' Nigdy nie rozmawiaj z debilem. Na początku zniży cię do swojego poziomu a następnie pokona inteligencją ''

Opublikowano

Żaden mod ! wcześniej zanim wprowadzili do Metina zakaz robienia takich liter jak "ł,ś,ć,ń" można było je pisać w nicku lecz później została wprowadzona blokada na to powiedzmy że przed blokadą miałem nick Maćko to po blokadzie będę miał Ma?ko.Wyjaśnione.

mVwTt.png

Opublikowano

To działa bodajże na kamermodzie, ale nie zawsze to zależy od serwera a jeżeli chodzi o PL'a to tam na pewno nie da rady w nickach ustawić takiego typu znaków ,,?,, chyba że przez Nevicat'a ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...