Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chaos Road | 90Cap | 9Degree | Old School | Darmowe prezenty

DonKichot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mam pewien problem gdy odpalam silka jest update dochodzi do 66% i wyskakuje mi błąd : Update temp - file[D:\ProgramFiles\Silkroad\Chaos-Road empPath\itemdata_5000.txt] is damaged. Please try again. I nie wiem o co chodzi! Prosze o pomoc :)

Opublikowano

Mam problem wchodze sobie dzisiaj rano na moje konto na ktorym byl wizard 91 lvl i nagle go nie ma ? Nie wiem o co chodzi czy jakis bug czy co jak ktos wie o co chodzi niech pisze!

Opublikowano

Warto warto. Roll back był, bo albo padło hotan,albo Attack był. GM Robi odrazu taxi, kiedy wbija. Każdy przeważnie odzyskuje swój lvl. Do tego Itemki i gold są 100 % zadowalające.

Opublikowano

Jest na serwerze juz jakas Polska gildia? Jak cos to bym chetnie doszedl;) Serwer sie pobiera za 2 godz bede w grze prawdopodobnie pod nickiem 2Fat2Fap

Opublikowano

Warto warto. Roll back był, bo albo padło hotan,albo Attack był. GM Robi odrazu taxi, kiedy wbija. Każdy przeważnie odzyskuje swój lvl. Do tego Itemki i gold są 100 % zadowalające.

co masz na mysli z tymi itemkami ?

Opublikowano

Każdy przeważnie stracił coś cennego. Jeżeli straciłeś set, odzyskasz go,alblo dostaniesz cos z tymi samymi,lub podobnymi statami. Jak ktoś będzie oszukiwał,Gm sprawdzi to.

Opublikowano

Witam. Mam pewien problem, pobralem wszystko, odpalam gre loguje sie przechodze do wyboru postaci i nic mi nie wyskakuje anie Create ani nic i nie wiem co mam z tym zrobic? ;/ Prosze o szybka pomoc z waszej strony :)

Edit:

juz dziala :)

Jak to naprawiles ? mam ten sam problem

Okej dalem sobie rade juz gram ;]

Opublikowano

Jaki byl powod błędu ?

Opublikowano

Każdy przeważnie stracił coś cennego. Jeżeli straciłeś set, odzyskasz go,alblo dostaniesz cos z tymi samymi,lub podobnymi statami. Jak ktoś będzie oszukiwał,Gm sprawdzi to.

aż przypomniało mi się lifesro, gdzie po rollbacku zyskałem nove +9...skoro tracił baze, nie ma jak tego sprawdzić, AMATORKA HE HE HE

supremeLogo1.gif

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Server najprawdopodobnie zbliża się do zakończenia beta testy,już widać po mału oznaki życia na forum,a także zmiany w statusie servera.

Jak będzie open,to z pewnością zagram,przynajmniej z tego powodu,że Gm jest ogarnięty i nie pisze 10x kiedy będzie open,tylko czekał miesiąc, i dopiero dał info.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...