Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Kamermod.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc mój problem polega na tym że pobrałem najnowszego klienta , który służyć miał mi na serwer Draenor2, na początku nic się nie włączało więc pobrałem serwerinfo i wszystko ok, włączam konto i wybieram postać i czarny obraz ;/ nie wiem co jest grane bo się z tym nie spotkałem ;x pilnie potrzebuję do jutra ;/ proszę pilnie o pomoc.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

najlepiej będzie pobrać clienta i patch'a jeśli to nic nie da, a patch znajdziesz na stronie kamermoda.

Jeśli grałeś na Draenorze na cliencie i przemieściłeś się na mapę, która została dodana przez Team Draenora to dlatego masz czarny ekran, a wtedy robimy takie coś:

http://metin2mod.tk/mapy.html

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Reinstal nic nie pomógł, jutro spróbuje z mapami.

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Kamer mod nie czyta map z privów niektórych. Działa on w systemie globalnego Metina2 (czyta tylko mapy z Globala).

922631407524767580852.png

50/100/150/200/250/300/350/400

Opublikowano

Też tak miałem.Nie wypakował ci sie całkowicie kamer mod.Ewentualnie wymień pare plików jak napisał kolega wyżej.Moim zdaniem źle cii sie mod wypakował.Sciągnij jeszcze raz moda i net farmework 4.0

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...