Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[I] Hp hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Daje wam info o nowym hacku dającego dużo hp który wejdzie w życie w raz z kolejnym patchem ;d.Dziś na nim grałem na CA NA.
Nie chciało mi się robić filmiku
67413974706794778337.jpg

00762602670804428768.jpg
34885033940577951648.jpg
55686600488775528699.jpg
Dlaczego wejdzie po patchu ? Hack jest związany z nowym fire team

DewmueS.png

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Jak w tym nowym fireteam będzie się wchodziło do tych robotów to One będą mieć tyle HP.

- i pewnie dzięki temu powstała taka opcja w cheacie, dziękujemy nexonowi <3

Trochę będzie beka :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

haaha,

Teraz to już nikt nie zagra w CA, a na róznych server'ach i trybach będzie pełno ludzi z tym pfff.

To dobrze nie wróży ^^

Opublikowano

2,5K hp..;X

Przecież...nie bd dało się wgl. grać.

Oni to mają łeb..nowy FT, nowa funkcja w haxie ;D

Specjalista
Opublikowano

ale jaki teraz piękny będzie płacz wszystkich PrO gAmErÓf

każdy kto będzie lepszy teraz bedzie miał hp hacka!

bez tego płakali że ludzie mają hp hacka bo jak to strzał w głowe a gość przeżył! a najgorsze jest to że zabił szybciej

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

Brawo ... teraz tylko rush i UNBELIVABLE+++++++++++++++++

Dobrze że jeszcze 2Lv i będę miał MAJ2 to wpadnie Elite Perm :D

• Płyta Główna MSI Gaming 970  • Procesor AMD FX 8350 8x4.0GHz (OC 4.5GHz)  • Chłodzenie Silentium PC Spartan PRO 

• Pamięć Ram (4x2GB) 2x 2GB A-Data Gaming + 2x 2GB Kingston HyperX 1600MHz CL9  • Zasilacz XFX Core 550W Bronze 80+  

• Grafika Gigabyte Radeon R9 270 OC 2GB WindForce2X (950/5600)  • Obudowa Silentium PC Brutus M25  • System Windows 10 Pro

• Monitor BenQ 24" XL2430T 144Hz 1ms  • Dodatkowo TV Samsung 40" 3D H6400 400Hz

• Klawiatura Razer Deathstalker Essential  • Mysz SteelSeries Rival  • Podkładka A4Tech Bloody B-070  Słuchawki MSI Gaming DS501

Opublikowano

Dlaczego wejdzie po patchu ? Hack jest związany z nowym fire team

Może i wejdzie ale jak to zobaczyć Nexon daje im 2-3 dni na zlikwidowanie tego, jak sobie poradzili z LT to z tym też.

@down

A co się stało z LT? Hym?

Opublikowano

Będzie widać kto ma hacka w 1v1...

Ale sporo funu z tym sie zapowiada miało być i jest Hp hack :)

hym hym, no nie wiem. Już teraz jak mi z abilities wpadła apteczka to od razu płacz był że mam hacki, więc nie będzie znowu aż tak widoczne.

@Piecu

Ty w to na prawdę wierzysz ? hahah

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Zanim zlikwidują tego hacka to minie kolejny rok jak nie więcej :)

Przez ten czas gra znowu dostanie porządnego kopa ze strony ubytku w hackshieldzie ;)

Abilites off + fraps <3

2096247301.png

Opublikowano

To tylko wizualnie zamienia ci w grze, nie możesz np. kupić rzeczy na których normalnie nie masz lvl.

Opublikowano

To tylko wizualnie zamienia ci w grze, nie możesz np. kupić rzeczy na których normalnie nie masz lvl.

wiem

ciekawe czy inni to widzą ??

.

61vo.png

By Me.

Opublikowano

Przecież Hp hack jest w ca z nami nie od dziś,już nie raz widziałem na Eu że latali z tym ..nic nowego .

Pierdolisz głupoty pkt życia są zapisywane po stronie serwera i nie można tego zmienić.Jedynie dostępny był god mode ale to na zasadzie ,że 3 sekundowa ochrona na respawnie się nie kończyła.A tego nie mogłeś zobaczyć u na wersji EU bo to działa na zupełnie innej zasadzie i jest efekt jest otrzymywany za pomocą character hack postaci pod ID 62 której jeszcze na EU NIE MA !

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

to ty skończ pierdolić i ogarnij dupe.Nie widziałeś a więc się nie wypowiadaj ..okej ?

Ta bo na pewno Ty wdziałeś weź przestań dawać info z dupy wziętę jak się nie znasz.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

to ty skończ pierdolić i ogarnij dupe.Nie widziałeś a więc się nie wypowiadaj ..okej ?

Gz, modzi w tym dziale bardzo ogarniają flamewar...

@Strucel

akurat w tej kwestii myślę że OutWork3r ma rację

sygnatura_old.png

Bywalec
Opublikowano

@UP dobre. :D

//spam

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Jeszcze jeden post typu

etc. i temacik zamykamy a każdy będzie srogo nagrodzony :)

@Bebson jeśli widzisz flame masz przycisk zgłoś.

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...