Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] SURA WP

Cashes

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

czy na prywatnym serwerze mogę normalnie bonować eq z niebiańskich dla sury wp ? czy mam szukać naszyjnika , kolców i bransy z int ?

Obecnie gram w LOL'a .
Opublikowano

Jeśli robi się coś z niebiańskich dalej biżu to tylko niebiańskie. Jeśli się nic nie robi, a wartości bonów są takie jak na PL to szukaj perłowego, zostań przy kolcach z łez, bransy z łez, fenkach.

Jeśli wartosci bonów są wysokie to nawet nie ma co szukać perłowego, wystarczy ten niebiański.

Opublikowano

czy na prywatnym serwerze mogę normalnie bonować eq z niebiańskich dla sury wp ? czy mam szukać naszyjnika , kolców i bransy z int ?

Najlepiej zrobić komplet w eq. Czyli mieć całe eq (teraz chodzi mi o biżuterię) z nieb. łez. Przypuszczam, że na tym serwerze co grasz można coś zrobić dalej z tej biżuterii, co jest kolejnym plusem oprócz tego, że sama biżuteria z nieb. łez jest dosyć dobra do PvP jak i na wojny.

Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem.

Opublikowano

Nie ma tak na prywatnych serwerach, że masz biżuterię z int inną. Zawsze smocze eq itd. robi się z niebiańskich łez, a co administratorzy dodali za bony w kolejnych kolcach itd. to już musisz sobie sprawdzić, może gdzieś będzie bon z int.? :>

a31acc0f.png

Lider Gildii: Nightmares

Opublikowano

Nie ma tak na prywatnych serwerach, że masz biżuterię z int inną. Zawsze smocze eq itd. robi się z niebiańskich łez, a co administratorzy dodali za bony w kolejnych kolcach itd. to już musisz sobie sprawdzić, może gdzieś będzie bon z int.? :>

Nie zawsze.Co do branzy i naszyjnika to chyba zawsze,ale co do reszty niewiem.Kolce zawsze pużniej mają siłe,wiec zostań przy nieb.łez

Jeśli sądzisz, że choć trochę obchodzi mnie twoje zdanie i to co o mnie myślisz - jesteś wbłedzie.

>>>Zapraszam grafików<<<

Opublikowano

Nie zawsze.Co do branzy i naszyjnika to chyba zawsze,ale co do reszty niewiem.Kolce zawsze pużniej mają siłe,wiec zostań przy nieb.łez

Nie zawsze?;/ Zazwyczaj na większości serwerów jest tak, że na wojenne robi butki na 29 / fenki, hełm na 1lv +0 i tarcze tez na 1lv+ 0, kolce smocze i branża też poniewaz one nie mają tyle deffa. Nie opłaca się zostawiać eq na tym z łez, bo i tak jest zazwyczaj słabsze nawet jeśli ma tą inte ponieważ smocze ma lepsze bony, a co do wisiora ja np. grałam na pandorze to tam na sure i szamana lepszy był ametystowy ponieważ miał szybkość zaklęcia to już zalezy od serwera :)

fea.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...