Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIE]Patcher z metin2.pl na priva.

LordNosek666

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

Mógłby mi ktoś napisać lub dać link do tematu gdzie znajdowałoby się info jak skonfigurować patcher'a tego z metin2.pl (po stronie clienta i www)?

Chodzi mi o to, że na tym patcherze co ma DragonMT2 zmieniłem w pliku patch.add z: "dragonmt2.pl" na "elitemt2.org" i spatchowało mi clienta z DragonMT2 na EliteMT2. A gdy spróbowałem zedytować ten plik patch na stronkę na darmowych hostingu cba.pl skąd miało ściągać pliki z mojego klienta to wyskoczył mi komunikat: "version empty (errorcode=NEF404)". Dodam, że nie tworzyłem żadnego pliku "patch.txt" (czy coś tego typu) tylko wrzucałem pliki prosto z klienta na stronke. Prosiłbym by ktoś mi polecić jakiś najlepszy darmowy hosting w tej sprawie i napisać kilka uwag/poleceń co muszę zrobić aby wszystko poprawnie mi działało. Sorki, że pewnie napisane chaotycznie, ale nie umiałem tego "ubrać w słowa". Mam nadzieję, że zrozumiecie mój problem. Z góry dziękuję za pomoc i pod postem (z pomocą) napiszcie czego oczekujecie za to, napewno się odwdzięczę.

Opublikowano

Z pl raczej nikt nie udostępnił,

tutaj masz lepszy

http://www.mpcforum.pl/topic/592130-dl-patcher-by-terenzo-visual-basic/

Z pl raczej nikt nie udostępnił,

tutaj masz lepszy

http://www.mpcforum.pl/topic/592130-dl-patcher-by-terenzo-visual-basic/

bijons.jpg

Pomogłem daj Lubię To!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...