Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Czołg do zarabiania w obecnej chwili i aktualizacji która będzie niebawem

Lionwoj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kolega Lionwoj podsuną mi właśnie dobry pomysł. Po co kupować czołgi premium z V tieru, skoro dickermax też może być niedługo w promocji. Może wtedy będzie kosztował poniżej 2000 złota i nie trzeba będzie wydawać kolejnych 30 zł na edycje pudełkową.

sig2@502626738-MichciuGT@eu@24@1@11111111111111@1111111111111@01101@pl@0.png
Opublikowano

5 Tier, cudo do zarabania kasy. Co do Dickermax'a mi jakoś nie podchodzi go gustu :/ grałem na testowym same lose, przeliczając mnożnik x10 na zwykłym same straty jeśli chodzi o kredyty. Być może to moja wina i nie umiem nim grać ; )

gj6Xe.png Pomagam na GG ( 9509484 ) i PM. Jeśli masz sprawę to pisz ; )
by Valky

Opublikowano

A ten Dicker zostal juz do gry dodany? Bo na stronie wota w czolgopedi nic o nim nie ma. Jesli zostal dodany to mam pytanko ile zarabia?

636451494245979649038.gif

Opublikowano

tiaa :D został dodany

A ten Dicker zostal juz do gry dodany? Bo na stronie wota w czolgopedi nic o nim nie ma. Jesli zostal dodany to mam pytanko ile zarabia?

Jeśli pomogłem daj +To nic nie kosztuje :D

banner.gif

Opublikowano

A jaki czołg premium 8tieru polecanie do zarabiania? Proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi:)

ps. ile max kodów z pudełkowej wersji można użyć na jednym koncie?

Opublikowano

Jeżeli jesteś doświadczonym graczem to polecam T34 da sie nim zarobić worki kasy ale trzeba umieć nim grać w porównaniu do innych premium tanków to jest trudny do opanowania ale jak go już opanujesz to odwdzięczy ci się ;)

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

A jaki czołg premium 8tieru polecanie do zarabiania? Proszę o uzasadnienie swojej odpowiedzi:)

niestety 3 :(

shoob.png

Opublikowano

czyli da się 7.5k golda jedynie z pudelek wyciągnąć? :(

3kody z pudelek na całą grę na jednym koncie czy po jakimś czasie znowu można?

Opublikowano

to ja chciałem np lowe czy coś kupić:D taniej wychodziło by bo około 150zł

ps. da się zrobić przelew na poczcie?

Opublikowano

czyli da się 7.5k golda jedynie z pudelek wyciągnąć? :(

3kody z pudelek na całą grę na jednym koncie czy po jakimś czasie znowu można?

Umm.....max 6,5k na nowe konto, istniejace max 6k. 500golda jes tylko dla nowych kont a 2k golda dla istniejacych

@Topic

Fajny do kredek jest ELC AMX jak go ogarniesz ;) dobrze losuje, zdarza sie rykoszet, dmg+penetracja=postrach do t7. Dzis mialem nim 6 killi a walka do t7 (nie campilem ani nie gnalem zeby dobic) ok 35k wpadlo (bez premki)

Opublikowano

Haha na istniejace niby 6k nie wiesz to nie pisz . Jest zasada ze jezeli masz w garazu t2 lt z pierwszego kodu to za 2 nastepne dostajesz rekompensaty po 750 golda czyli jeszcze 1,5 k dostajesz. Razem 6k + 1,5k = 7,5 k golda

636451494245979649038.gif

Opublikowano

T34 amerykański premium.

Dlaczego ? Dobre działo , duża sprawność. Co prawda specyficzny jako amerykańskich , w rękach doświadczonego gracza maszyna do robienie zgrozy na polu bitwy oraz nabijania kredków.

Pancerz ciężko przebić , random noob z VI+ tier gdy pod ciebie podjedzie to hit i gostka nie ma. Czołg można wychylić i przez to jest jak strzelić. Szybki w porównaniu do Lowe , napewno nikt nie powie że ten czołg się wlecze.

Działo niczego sobie , chociaz lowe ma troszkę lepsze. Ogólnie , ogarneisz jesli zaczniesz troche grac i miales stycznosc z duzymi tierami (X tier itd.)

Opublikowano

ja osobiście nie polecam t34 choć nie powiem że jest zły. Polecam Lowe dlaczego??

Penetracja jest najlepsza ze wszystkich premium tanków a to bardzo istotne gdy wrzuci Cię na X. T34 rozwalisz prawie wszystkim jeżeli będziesz bił od boku albo w "brzuszek" na dokładke właz na wieży jest bardzo widoczny. Może dmg ma słabsze od t34 ale lepiej zadać 2celne strzaly niz walnac rykoszeta. Kolosalnym plusem Lwa jest jego celność - to urodzony snajper z 400m trafia w weekspoty. Minusem jest jego prędkość ale to na dobrą sprawe pomaga mniej doświadczonym graczom, którzy nie będą mieli możliwości prowadzić natarcia w 1wszej lini. To że jest tak wolny wspiera celowniczego, który nie rozjeżdza tak celownika w trakcie jazdy. To czołg wspierający z dystansu który posiada defa gdyby ktoś się zbliżył. jeżeli posiadasz umiejętności kontowania jesteś praktycznie niezniszczalny na bitwach do 8tierka. Na dokładkę podnieśli procentowo zarobki na lwie a obnizyli naprawę. 90-120k za bitwe to nie jest jakis problem. 400m zasięgu widzenia + lorneta (100m gdy stoisz) daje ci mozliwość fajnego spotowania. Weekspot z przodu nie jest zbyt wysoki, czyli zasłonisz go nawet małym wrakiem czy kamieniem.

@up

"Pancerz ciężko przebić , random noob z VI+ tier gdy pod ciebie podjedzie to hit i gostka nie ma. Czołg można wychylić i przez to jest jak strzelić."

Pancerz wierzy cięzko przebić w reszte wchodzi gładko, random nooby VI tierka maja 800hp więc na hita nie zejdą (nawet light scout) nie mówiąc już o tych VI+ mozna wychylić?? wyjeżdzając zza rogu pierwsze co odsłaniasz to jest bok i dostajesz albo lampe zanim sam oddasz strzal a gdy trafisz na doswiadczonego gościa to nie masz gąski. Skład amunicji jest między gąskami więc duża szansa na blowupa.

Czołgi do zarabiania:

polecam AMX 13 90 z lornetką siatką maskującą i skillem kamuflażu na każdym z załogi na 50% minimum wtedy ta papierowa makieta jest idealnym spoterem (nie mylić ze scoutem) a gdy zostają jednostki na mapie targa nawet IS7.(moj rekord 68k)

KW-2 - piszecie żeby go sprzedać a to jeden z najlepszych moneymakerów... oczywiście jak nie graci trollem to nie zarobicie. TROLL podstawa i tylko OB załadować. DMG=money prosta zasada a KW2 ma trolla ktory potrafi zadać 1k+ dmg i jagtigera rozwalic solo (moj rekord 50k+)

PZIV - genialny moneymaker gdy ma sie go na elicie i załoge 100%

chaffee potrafi ugryżć i krwi napsuć, genialny spot ladna penetracja i reload 2sec + tania naprawa (srednio8k) robi z niego zarabiacza

kazdy spoter potrafi zarobic jak się zna zasady zarabiania kasy w WoT :) pozdro

Opublikowano

ja osobiście nie polecam t34 choć nie powiem że jest zły. Polecam Lowe dlaczego??

Penetracja jest najlepsza ze wszystkich premium tanków a to bardzo istotne gdy wrzuci Cię na X. T34 rozwalisz prawie wszystkim jeżeli będziesz bił od boku albo w "brzuszek" na dokładke właz na wieży jest bardzo widoczny. Może dmg ma słabsze od t34 ale lepiej zadać 2celne strzaly niz walnac rykoszeta. Kolosalnym plusem Lwa jest jego celność - to urodzony snajper z 400m trafia w weekspoty. Minusem jest jego prędkość ale to na dobrą sprawe pomaga mniej doświadczonym graczom, którzy nie będą mieli możliwości prowadzić natarcia w 1wszej lini. To że jest tak wolny wspiera celowniczego, który nie rozjeżdza tak celownika w trakcie jazdy. To czołg wspierający z dystansu który posiada defa gdyby ktoś się zbliżył. jeżeli posiadasz umiejętności kontowania jesteś praktycznie niezniszczalny na bitwach do 8tierka. Na dokładkę podnieśli procentowo zarobki na lwie a obnizyli naprawę. 90-120k za bitwe to nie jest jakis problem. 400m zasięgu widzenia + lorneta (100m gdy stoisz) daje ci mozliwość fajnego spotowania. Weekspot z przodu nie jest zbyt wysoki, czyli zasłonisz go nawet małym wrakiem czy kamieniem.

@up

"Pancerz ciężko przebić , random noob z VI+ tier gdy pod ciebie podjedzie to hit i gostka nie ma. Czołg można wychylić i przez to jest jak strzelić."

Pancerz wierzy cięzko przebić w reszte wchodzi gładko, random nooby VI tierka maja 800hp więc na hita nie zejdą (nawet light scout) nie mówiąc już o tych VI+ mozna wychylić?? wyjeżdzając zza rogu pierwsze co odsłaniasz to jest bok i dostajesz albo lampe zanim sam oddasz strzal a gdy trafisz na doswiadczonego gościa to nie masz gąski. Skład amunicji jest między gąskami więc duża szansa na blowupa.

Czołgi do zarabiania:

polecam AMX 13 90 z lornetką siatką maskującą i skillem kamuflażu na każdym z załogi na 50% minimum wtedy ta papierowa makieta jest idealnym spoterem (nie mylić ze scoutem) a gdy zostają jednostki na mapie targa nawet IS7.(moj rekord 68k)

KW-2 - piszecie żeby go sprzedać a to jeden z najlepszych moneymakerów... oczywiście jak nie graci trollem to nie zarobicie. TROLL podstawa i tylko OB załadować. DMG=money prosta zasada a KW2 ma trolla ktory potrafi zadać 1k+ dmg i jagtigera rozwalic solo (moj rekord 50k+)

PZIV - genialny moneymaker gdy ma sie go na elicie i załoge 100%

chaffee potrafi ugryżć i krwi napsuć, genialny spot ladna penetracja i reload 2sec + tania naprawa (srednio8k) robi z niego zarabiacza

kazdy spoter potrafi zarobic jak się zna zasady zarabiania kasy w WoT :) pozdro

No to żeś dojebał to T34 ma największą penetracje

1372333810-U137250.jpg

Opublikowano

fakt to żem dojebał :) szczerze dopiero teraz sprawdziłem penetrację ale zawsze wydawało mi się że to niemiec ma wiekszą ;) tylko ci którzy nic nie robią i nic nie pisza błędów nie popełniają :)

Opublikowano

Jak w mojej wypowiedzi "To że jest tak wolny wspiera celowniczego, który nie rozjeżdza tak celownika w trakcie jazdy."

Ale jedno trzeba przyznać - każdy czołg premium zarabia podobnie a ten którym będzie sie komuś zarabiało lepiej zależy od stylu gry. Im bardziej będziesz lubił swojego stalowego rumaka tym bardziej Ci sie on odwdzięczy w kredytach. To się tyczy także zwykłych czołgów bo zapewne nie jeden z was już wyciągał po 60k z IS3 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...